Pauletka891
Aktywna w BB
Witajcie. Jestem w 37 tc, wczoraj właśnie nałożono na mnie i męża kwarantannę, ponieważ mąż w pracy miał kontakt z kobietą która ma pozytywny test na koronawirusa. Może są tu też mamy na kwarantannie? Lub które były? Może się podzielicie jak to u Was wyglądało?
Do mnie wczoraj zadzwoniła Pani z Sanepidu. Poinformowała o tym, że oficjalnie od wczoraj przebywam na kwarantannie. Z racji zaawansowanej ciąży wrzucono mnie do puli PILNE jeżeli chodzi o wykonanie testu. Za 5 dni będę miała test a za 7 wyniki.
Nerwy poszybowały w górę więc modlę się aby poród się nie przyspieszył, bo nie mam pojęcia jak by miał on w takiej sytuacji wyglądać i gdzie by się odbył.
Na dziś miałam ustaloną wizytę kontrolną u mojego ginekologa.
Martwię się, bo byłam ostatnio na wizycie 3 tygodnie temu
chciałam sprawdzić czy wszystko jest na pewno okej
Ciąża w czasach zarazy jest trudna.
Do mnie wczoraj zadzwoniła Pani z Sanepidu. Poinformowała o tym, że oficjalnie od wczoraj przebywam na kwarantannie. Z racji zaawansowanej ciąży wrzucono mnie do puli PILNE jeżeli chodzi o wykonanie testu. Za 5 dni będę miała test a za 7 wyniki.
Nerwy poszybowały w górę więc modlę się aby poród się nie przyspieszył, bo nie mam pojęcia jak by miał on w takiej sytuacji wyglądać i gdzie by się odbył.
Na dziś miałam ustaloną wizytę kontrolną u mojego ginekologa.
Martwię się, bo byłam ostatnio na wizycie 3 tygodnie temu
Ciąża w czasach zarazy jest trudna.