reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kupowanie wózka ze sklepu internetowego

MoNiaant

Początkująca w BB
Miasto
Poznań
Mam pytanie odnośnie kupowania wózka przez internet, chodzi mi o nowe wózki. W sieci spotkałam się z wieloma bardzo fajnymi i w dobrych cenach, a w sklepach o takie dość ciężko (no przynajmniej ja mam chyba pecha). Tak więc chciałam się dowiedzieć, czy znacie jakieś fajne sklepy internetowe dobrych firm, które mają w ofercie wózki wielofunkcyjne. Ja już kilka stronek przeglądałam, ale nie będę na razie sugerować, poczekam pierw na Wasze propozycje (mam nadzieję oczywiście:) Z góry dziękuję:)

reklama
Widziała Pani wybrany wózek w sklepie stacjonarnym? Moge spytać o model? jeśli w swoim miescie go Pani znalazła prosze spróbować zajść do tego sklepu i negocjować cenę :) Często tak jest w dzisiejszych czasach i jeśli sprzedawca jest w miare ogarnięty i ma taką możliwość to bardzo możliwe że na podobna cene jaką Pani znalazła w internecie się zgodzi.

Pielgrzym - model jaki wybrałam to Volan z Knorr baby. Już go zamówiłam:) Czekam aż przyślą. Ale nie widziałam go na żywo;/ Mam jednak możliwość go odesłać jeśli nie spełni moich oczekiwań. ja zamówiłam po prostu ze sklepu internetowego i nie miałam możliwości obejrzeć go w realu. Ale mam nadzieję, że będzie taki jak na zdjęciach. Dzwoniłam do tej firmy, pytałam dużo o ten wózek i uzyskałam konkretne odpowiedzi także myślę, że będzie ok:)

Pisałam ostatnio, że czekam aż przyślą mi wózek. Wczoraj przyszedł:) Jestem zadowolona, wszystko jak na zdjęciach. Fajna duża gondolka, spacerówka też ok. Jak narazie wszystko się zgadza. Byli wczoraj u nas znajomi i wzięliśmy ich synka na spacerek naszym wózkiem (spacerówką) i sprawdza się ok. Na śniegu dał radę także jest ok:) Jestem zadowolona, mogę polecić knorr baby. Moje oczekiwania spełnił, ale na 100% będę mogła powiedzieć jak będę go używać na co dzień. Wtedy dam znać.

Do góry