Mam pytanie odnośnie kupowania wózka przez internet, chodzi mi o nowe wózki. W sieci spotkałam się z wieloma bardzo fajnymi i w dobrych cenach, a w sklepach o takie dość ciężko (no przynajmniej ja mam chyba pecha). Tak więc chciałam się dowiedzieć, czy znacie jakieś fajne sklepy internetowe dobrych firm, które mają w ofercie wózki wielofunkcyjne. Ja już kilka stronek przeglądałam, ale nie będę na razie sugerować, poczekam pierw na Wasze propozycje (mam nadzieję oczywiście Z góry dziękuję
reklama
Widziała Pani wybrany wózek w sklepie stacjonarnym? Moge spytać o model? jeśli w swoim miescie go Pani znalazła prosze spróbować zajść do tego sklepu i negocjować cenę Często tak jest w dzisiejszych czasach i jeśli sprzedawca jest w miare ogarnięty i ma taką możliwość to bardzo możliwe że na podobna cene jaką Pani znalazła w internecie się zgodzi.
Pielgrzym - model jaki wybrałam to Volan z Knorr baby. Już go zamówiłam Czekam aż przyślą. Ale nie widziałam go na żywo;/ Mam jednak możliwość go odesłać jeśli nie spełni moich oczekiwań. ja zamówiłam po prostu ze sklepu internetowego i nie miałam możliwości obejrzeć go w realu. Ale mam nadzieję, że będzie taki jak na zdjęciach. Dzwoniłam do tej firmy, pytałam dużo o ten wózek i uzyskałam konkretne odpowiedzi także myślę, że będzie ok
Pisałam ostatnio, że czekam aż przyślą mi wózek. Wczoraj przyszedł Jestem zadowolona, wszystko jak na zdjęciach. Fajna duża gondolka, spacerówka też ok. Jak narazie wszystko się zgadza. Byli wczoraj u nas znajomi i wzięliśmy ich synka na spacerek naszym wózkiem (spacerówką) i sprawdza się ok. Na śniegu dał radę także jest ok Jestem zadowolona, mogę polecić knorr baby. Moje oczekiwania spełnił, ale na 100% będę mogła powiedzieć jak będę go używać na co dzień. Wtedy dam znać.
Podziel się: