reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kupię, sprzedam, oddam, zamienię

reklama
Witam,
chciałabym odsprzedać mleko Bebilon 4 (po drugim roku życia). Puszka oczywiście zamknięta, 800g, może akurat jakiś maluch pije. Synek zaczął pić zwykłe mleko, a zrobiłam za duzy zapas i chcę się po prostu pozbyć. Sprzedam po cenie niższej niż w sklepie, żeby się to kalkulowało i mogę dowieźć do domu:)

Oddam za niewielkie pieniądze wózek wielofunkcyjny czterokołowy Princessa w kolorze zielonym. Stan ogólny dobry - urwany jeden zatrzask do zapięcia pokrowca.

Witam, dziewczyny poszukuję laktatora elektrycznego, podgrzewaczy. Chętnie zainteresuję się też innymi akcesoriami dla bliźniaków :)

sPRZEDAM CIĘŻARÓWKĘ TONKA chuck gadająca cięzarówka
stan bardzo dobry w języku polskim z ksiązeczką kosztowała ponad 200 zł
sprzedam za 150 lub zamienię na zabawki fisher price
foto pogladowe real foto na maila
chuck.jpg

sprzedam WANIENKĘ KĄPIELOWA DLA DZIECI FISHER-PRICE rainforest - zielona

cena :50zł plus ewentualny koszt przesyłki

WANIE
NKA JEST UŻYWANA W BARDZO DOBRYM STANIE
NOSI NORMALNE ŚLADY UŻYTKOWANIA - ŻADNYCH USZKODZEŃ ITP.

Bardzo funkcjonalna wanienka z dodatkowym wyposażeniem - hamaczek dla najmłodszych oraz zestaw zabawek do kąpieli.
Specjalny zaprojektowany hamak tworzy bezpieczne i stabilne oparcie dla dziecka. Hamak stabilnie utrzymuje dziecko i jego głowę, co jest szczególnie ważne w przypadku noworodków - dzięki niemu pierwsza kąpiel była bezstresowa zarówno dla nas jak i naszego maleństwa:)

Dodatkowo wanienka jest ergonomicznie wyprofilowana , a miękka wyściółka wokół krawędzi wanienki zapewnia również komfort osobie kąpiącej :) Jest kolorowa i estetycznie wykonana dzięki czemu każda
kąpiel naszego malucha była dla nas wszystkich przyjemnością

w zależności od wieku dziecka mamy możliwość zapewnienia mu bezpiecznych pozycji w kąpieli

Noworodka układa się się na hamaczku w pozycji leżącej.
dzieki czemu mamy obydwie ręce wolne i możemy bez obaw kąpać naszego malucha.

Niemowlakowi opuszczamy hamak, pozostawiając pod główką samą poduszeczkę

Starsze dzieci mogą korzystać z wanienki w pozycji siedzącej

Jest to jedna z lepszych wanienek dla dzieci dostępna na rynku - zresztą firmy Fisher Price chyba nie trzeba zachwalać - kto zna ten wie:)

Preferuję odbiór osobisty - ale oczywiście mogę wysłać kurierem - jeśli kupujący zaakceptuje koszty przesyłki .

Jeśli ktoś koniecznie chce real foto- mogę wysłać na mejla- ale prezentuje się identycznie jak na reklamowych zdjęciach.

Zapraszam do zakupu !

reklama
Do góry