reklama
Patrycja2810
Fanka BB :)
A ja nie mogę na mięso patrzeć ani o nim myśleć
onesmile
Świat według Pafffcia
A ja nie mogę na mięso patrzeć ani o nim myśleć
A mnie juz przeszedl miesowstret i dzis od rana zrobilam chyba ze 20 albo i wiecej golabkow i juz zezarlam 3...
A dziś mnie natchnęło na sałatke z makaronem z chińskich zupek... pewnie ja zjem z łyzkęa reszte męzuś i pozostali członkowie rodziny
mam nzamiar zaraz upiec ciasto ze sliwkami z działki ale musze kupic jajka
A tak to dzis na obiad moja ulubiona zupa... pomidorowa mniam czekałam cały tydzien na nia
mam nzamiar zaraz upiec ciasto ze sliwkami z działki ale musze kupic jajka
A tak to dzis na obiad moja ulubiona zupa... pomidorowa mniam czekałam cały tydzien na nia
kociatka
Fanka BB :)
Ser feta w kazdej postaci. Sucharki z serem feta, kanapki z serek feta, zapiekanka z serem feta, cukinia nadziewana serem feta.... Kanapka z twarozkiem - taaaak! W nocy wypijam ok pol litra mleka.
Kwasne - srednio (w poprzedniej ciazy tylko kwasne), slodkie - nie bardzo (ale mniej odrzuca niz poprzednio), wody - nie (feeeeeeeeeeeee, woda), mieso nieszczegolnie, czasem odrobina drobiu (poprzednio wchodzilo az sie uszy trzesly).
Kwasne - srednio (w poprzedniej ciazy tylko kwasne), slodkie - nie bardzo (ale mniej odrzuca niz poprzednio), wody - nie (feeeeeeeeeeeee, woda), mieso nieszczegolnie, czasem odrobina drobiu (poprzednio wchodzilo az sie uszy trzesly).
u mnie przoduje bulka lub chleb z ziarnami plus swierze liscie szpinaku, ser zolty grubo ukrojony i pomidor takie kanapki moge jesc na sniadanie, obiad i kolacje
dzis mi naszla na piers z kurczka, ktora wyladowala tez na bulce na to ser i pomidor
dzis mi naszla na piers z kurczka, ktora wyladowala tez na bulce na to ser i pomidor
Ostatnia edycja:
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
U mnie króluje feta i oliwki I arbuzzz
A dzisiaj naszła mnie ochota na penne z kurczakiem i szpinakiem Więc upichciłam sobie właśnie
A dzisiaj naszła mnie ochota na penne z kurczakiem i szpinakiem Więc upichciłam sobie właśnie
Ostatnia edycja:
Ja miesa nie tykam od kilku lat,myslalam ze mnie chetka dopadnie w ciazy ale nic z takich tam.Kiniusia tak jak Ty mam napady na oliwki i arbuza.Ogolnie juz 5 kilosow jest NAS wiecej.
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Mnie w tym tygodniu kazdego dnia nachodzi na cos innego,kompletny brak regul.
libelle - ja sie nawet nie waze, bo bym umarla z rozpaczy.
libelle - ja sie nawet nie waze, bo bym umarla z rozpaczy.
Podziel się: