reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
no więc jestesmy po dzisiejszej wizycie u Kubusia. Krasnal waży 1550g, wczoraj miał podawana krew bo znowu się lekko zanemizował i już dzisiaj wyniki morfologii były dobre. rozmawialiśmy z lekarką odnośnie tej punkcji. Bakteria, którą mu wynaleźli była w wymazie z gardła, w krwi nic nie wykryli. (zapisałam sobie nazwę tej bakterii, ale mąż gdzies kartkę zapodział więc wściekam się ale zaraz postaram się ją zlokalizować). Punkcja bedzie wykonana w ostatecznosci, na razie mamy się nie denerwować bo Mały bardzo dobrze reaguje na antybiotyk, który mu wprowadzili.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
ssssuuuuuuuuuper! Oby nie była konieczna.
Ale napisz nazwe bakterii jak znajdziesz kartkę
Ale napisz nazwe bakterii jak znajdziesz kartkę
MamaWiktorii
No to Kubuś rośnie jak na drożdzach
super,aż miło się czyta,jak wszystko idzie dobrze
super,aż miło się czyta,jak wszystko idzie dobrze
Kamea
Też mam nadzieje, że bez punkcji się obejdzie. Trzymam kciuki.
sylwetka74
Chyba jednak bez punkcji się nie obędzie. Jutro Kubuś ma mieć konsultację neurologiczną i będzie decyzja. Lekarka cały czas mówi, że raczej chodzi o wykluczenie niz potwierdzenie choroby. Chcą mieć pewnośc, że niczego nie przegapili. Od dzisiaj do Krasnala zaczęła przychodzić rehabilitantka w celu ćwiczenia układu oddechowego, Kubuś rośnie jak na drożdżach- uwielbia jeść. Z trawieniem też wszystko ok.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Sylwetko, w jakim szpitalu mały lezy? jestem naprawde pod wrażeniem opieki!
Dzielny mały krasnalek pedzi wręcz do przodu w rozwoju Do mamy chce
Dzielny mały krasnalek pedzi wręcz do przodu w rozwoju Do mamy chce
sylwetka74
Franiowa Mamo, Kubuś lezy w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Białej Podlaskiej. Ktos na górze czuwał nad nami bo w naszym szpitalu nawet mi usg nie zrobili. dopiero jak mi ciśnienie przy lekach skoczyło do 200 i pojawił sie bialkomocz to nasi "specjalisci" odeslali mnie do szpitala woj. w Siedlcach, a tam lekarz sie za głowę złapał. W przeciągu godziny jechalam karetką do Białej, bo w siedlcach powiedzieli mi ze ciąć mogą w pięć minut, ale nie mają sprzętu żeby uratować dziecko. To było szczęście w nieszczęściu, bo Biała to jeden z 7 oddziałów w Polsce im WOŚP. Mają wszystko - i sprzęt i specjalistów,
Ostatnia edycja:
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
O Białej P słyszałam ogromnie dużo dobrego. Jeszcze zanim urodził się Franiu był taki reportaz w tv o tym szpitalu i oddziale dla wczesniaków. Przesymapatyczny a zarazem b egzotyczny pan dr sie wypowiadał Dobrze kojarzę?
Jak dobrze, że się wam tak udało
Jak dobrze, że się wam tak udało
Podziel się: