reklama
MamaWiktorii
Fanka BB :)
Dobra wiadomość :-)
i oby teraz już tylko takie.
i oby teraz już tylko takie.
wiolunia82
I kolejny kroczek do przodu:-). Pozdrawiam i ciepło myślę.
MamaBolcia
Aktywna w BB
Ach! przedzielny Kubus! Mama! ty sie ciesz nie martw na zapas !!! teraz juz bedzie tylko lepiej, wiedzialam )))
Kamea
sylwetka poradzi sobie! Taki silny chłopak ma sobie nie poradzić??? Nie ma takiej opcji;-)
sylwetka74
Właśnie jestem po rozmowie z p. doktor. Kubuś oddcha ze wspomaganiem, zapalenie płuc sie leczy, wyniki sa dobre:-) wczoraj u Kuby był mąż i powiedzieli mu, ze najgorze chyba już mamy za sobą. Teraz przed nami okulista... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
sylwetka74
Kubuś dzisiaj całą godzinę oddychał bez żadnego wspomagania:-) wczoraj były lekkie problemy z trawieniem ale po wlewie narobił całą pieluchę,a drugi raz załatwił sie juz samodzielnie. Lekarze wprowadzili mu nowy lek na przyspieszenie rozwoju płuc i zmniejszyli zapotrzebowanie na tlen. Trochę to wszystko chaotycznie napisane, ale to chyba z radości, że jest coraz lepiej:-)
MamaWiktorii
Niestety wlewki to częsta sprawa u takich maluchów, trochę może potrwać zanim jelitka małego zaczną prawidłowo funkcjonować i nie będzie ich potrzebował. Tym bardziej,że lekarze starają się ich zbyt często nie zalecać,bo dziecko może się przyzwyczaić i całkiem rozleniwić jelita.
Jeśli chodzi o okulistę... pierwsza kontrola może wiele nie powiedzieć,będzie ich na pewno kilka , po wyjsciu ze szpitala do co najmniej roku będziecie się kontrolować. Jeśli kontrola nie wyjdzie,nie uda się np. zbadać oczek to jeszcze nic nie znaczy.
Jeśli chodzi o okulistę... pierwsza kontrola może wiele nie powiedzieć,będzie ich na pewno kilka , po wyjsciu ze szpitala do co najmniej roku będziecie się kontrolować. Jeśli kontrola nie wyjdzie,nie uda się np. zbadać oczek to jeszcze nic nie znaczy.
reklama
sylwetka74
do tej pory wiekszych problemów z trawieniem nie było (i mam nadzieję ze tak zostanie), tak ze wlewke mial dopiero pierwszy raz, poza tym dostaje herbatkę wspomagajacą trawienie
Podziel się: