reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
byłam u lekarza, obejrzał gardlo, osluchał, powiedział, że pastyllki na gardło i fervex powinny wystarczyć, bo to dopiero początek. Moje chłopaki na razie się trzymają, profilaktycznie mam podawać rutinoscorbin (Dużemu) i bioaron C (mniejszemu). Mam nadzieję, że infekcję zdusimy w zarodku
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Oj Sylwetko, to podlecz sie dobrze, zeby mały niczego od ciebie nie zlapał..
I super, ze Kubulek do przodu ciagle
I super, ze Kubulek do przodu ciagle
sylwetka74
Z Kubusia jest już kawał chlopa:-) Startował z 700 gram a na licznik weszlo wlaśnie 3500:-) Wczoraj miał robione echo serca- jest dobrze, chociaż serduszko ma tendencje do galopowania. Struny głosowe po respi też juz wracają do normy i w końcu słychać dźwięki wydawane przez mojego Synia. Teraz tylko czekamy na całkowite odstawienie wspomagania
Ostatnia edycja:
MamaWiktorii
Same dobre wiadomości
Super ! Ucałuj Kubusia mocno i szykuj go do domku :-)
Super ! Ucałuj Kubusia mocno i szykuj go do domku :-)
sylwetka74
niestety z domkiem chyba jeszcze poczekamy:-( Kubulek idzie do przodu (to jest najwazniejsze), ale powoli. ciągle jeszcze potrzebuje okresowo wspomagania infantem. Z jednej strony nie mogę się już doczekać kiedy bedziemy wszyscy razem, ale z drugiej- do szpitala w Bialej mamy 120 km, a nie chciałabym, żeby po powrocie do domu wieźć Kropka spowrotem do szpitala.
A tak przy okazji mój Synio robi ostatnio za gwiazdę filmową:-) Nasz Ordynator startuje w wyborach, kandyduje do Senatu i mozna zobaczyć Kubusia w jego spocie wyborczym. Co prawda Kubuś występuje w roli drugoplanowej, ale wyglada swietnie;-)
A tak przy okazji mój Synio robi ostatnio za gwiazdę filmową:-) Nasz Ordynator startuje w wyborach, kandyduje do Senatu i mozna zobaczyć Kubusia w jego spocie wyborczym. Co prawda Kubuś występuje w roli drugoplanowej, ale wyglada swietnie;-)
reklama
sylwetka74
tak się zastanawiam czy dzisiaj zacząć od lepszych czy gorszych wiadomości... Gorsza wiadomość to ta, że Kubulek znowu na antybolu, ciągle huśtawka z płucami. Z infanta schodzi jedynie na fizjoterapię układu oddechowego. Modlę się żeby ruszyło znowu do przodu, i obyło się bez respi. Nastąpiła zmiana mleka z prenanu na nutramigen (luźne stolce) a teraz dobra wiadomość:-) Badanie okulistyczne wykazało cofnięcie retinopatii :-) następne badanie okulistyczne za 3 tygodnie. Mam nadzieję, że z oczkami już tak zostanie. Poza tym Kubuś rośnie jak na drożdżach - dzisiejsza waga 3600 gram, a na oddziale zwany jest Monterem-aktywistą bo nagminnie ściąga sobie z nosa infanta, tudzież próbuje go rozmontować na głowie:-)
Podziel się: