Drogie mamusie ,który szpital wybrać w Warszawie, termin mam na 17 kwietnia a nadal niewiem ,dziecko będzie duze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam szpital pediatryczny przy trojdena (kompleks szpitali wum przy banacha). Najwyższa refernecyjmosc, szpital piękny, personel super! Rodziłam tam pod koniec lutego. Jedzenie oczywiście beznadziejne ale wiadomo jak to w każdym szpitalu
Też się zastanawiam. Ja mam na 2.05. Mieszkam na Białołęce i najpierw chciałam Brodnowski ale po tym cały koronawirusie tam to już mi się odechciało i nie wiem. Może Solec, może Inflancka... Sama nie wiem
Ja rodziłam CC na Żelaznej i bardzo byłam zadowolona ( jedyny minus to słabe wsparcie laktacyjne, choć może
Planowane ( choć jakby się uparli to mogliby wskazania nie uwzględnić, słyszałam o takich przypadkach, ale nie na Żelaznej)Zaplanowane było cc czy wyszło w trakcie?