reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ktory wozek byscie wybrali dla swojego dziecka ?

Witajcie jestem mamą 3 letniej Mai drugie maleństwo urodzi się w kwietniu :-) powiem wam, że mi też strasznie spodobał się mutsy evo jeszcze nie widziałam go na żywo ale i tak się w nim zakochałam :-D
W pierwszej ciąży zastanawiam się nad kupnem x-landera jednak po obejrzeniu na żywo zmieniła zdanie są ciężkie, duże i jakoś tak klekoczą... dla mnie nie są warte swojej ceny, chociaż nie wypowiadam się jak to się ma do modeli z 2012 roku :cool: Na pewno wielkim minusem jest brak przekładanego siedziska.

Natomiast evo wydają się lekki, zwrotne, mają przekładane siedzisko i składają się do małych rozmiarów

pozdrawiam

reklama
Ja tez chcialam bardzo Evo jednak po odwiedzinach w sklepie sie rozmyslilam :|
glowne minusy to latajaca raczka, staly dwa i w oby ta raczka latala gora dol, i plytka spacerowka :( a tak go chcialam buuuu ;(

Ja go mijam codziennie na spacerach, wizualnie jest super, narazie wersja głęboka jeździ.:-D Obie z tą panią patrzymy na swoje wózki :-D ja jeżdżę jane riderem, czasami woże gondolę na stelazu jane challenger.

Byłam dziś oglądać Evo i bardzo mi się podoba. Byłam nastawiona prawie na 100 % na x-landera a tu takie miłe rozczarowanie. Lżejszy, ładniejszy.
Kolor bright blue. Narazie biorę czarny stelaż z gondolą i fotelik Maxi-cosi Cabrio kolor: checker blue. Na wiosnę dokupię spacerówkę.

witam wszystkich
ja mam wozek mutsy evo ten bialy :) jest jak dla mnie rewelacja lekki super skrętny i proawdzi sie jak piórko . u mnie zadnej ruchomej raczki nie ma nie wiem moze przez to ze kupowałam w holandii moze tam dawaja lepsze niz w polsce ale wątpię:-D a i amortyzatory rewelacja :) moje dziecko uwielbia w nim spac jedyny minus to to ze jak wklada sie dziecko do gondoli to główka leci w dol podkładam mu pieluszkę ja tego osobiście nie widziałam mama mi pokazała ze przod lekko leci w dol ja sie dziecko wsadzi :)

Mój maluch jezdzi w wózku GRACO EVO . Spodobał mi się od razu . Ważne dla mnie było to ,by był lekki, zwrotny ,a ten taki jest . Dodatkowo w zastawie dostałam osłonkę przeciwdeszczową i śpiworek . Super wózeczek .

reklama
Witajcie Drogie Panie .
Proszę o pomoc , już kolejny miesiąc mija a mój synek (8 miesięczny bobasek ) nie ma wózka spacerowego . Proszę pomóżcie mi coś wybrać . Chciałabym by spacerówka była wygodna , nadawała się na nadchodzącą zimę , by była duża , dla chłopca , miała regulowany podnóżek .
Pomóżcie

Do góry