reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ktory wozek byscie wybrali dla swojego dziecka ?

reklama
oczywscie ze sie pochwale ale to po sobocie bo nie wiem czy nie zostane w holandii :) luty to fajna pora ja kolejne dziecko z konca roku;p to zima mi nie straszna;d

wozek jest rewelka kupilam bialy na czarnym stelazu po prostu sliczny lekki i zwrotny:) kazdemu sie w rodzinie podoba :) do tego dostalam spiworek mega cieply i otulny:)

wozek jest rewelka kupilam bialy na czarnym stelazu po prostu sliczny lekki i zwrotny:) kazdemu sie w rodzinie podoba :) do tego dostalam spiworek mega cieply i otulny:)
gratulacje nowej bryczki ;) jak bedzisz miala zdjecia to prosze sie pochwalic :) a on jest mocno bialy ? mialam nadzieje ze taki jasny szary

jest dla mni bialo srebny:) jeszcze czarny nam sie podobal :) narazie jest zlozona w kartonie;p jak bede miala rozłożonego to wstawie zdjecia :) bo jak raz go rozlozylam to mi corka z niego wyjsc nie chciała;p i musialam schować :) spacerowka nie jest jakas wielka ale do 2 lat starczy albo wiecej bo moja corka ma 3 lata ale jest bardzo duza wygląda na 5 to nawet sie w niej miescila :)

majusz ja tez rozwazam kupno mutsy evo.. jest piekny ale zastanawiam sie czy gondola nie bedzie za mała na zime?? tez mam termin na wrzesien:) i czy wiesz cos na temat kół painkowych przy nim? da rade jezdzic w zime i nie zniszca sie za szybko?

majusz ja tez rozwazam kupno mutsy evo.. jest piekny ale zastanawiam sie czy gondola nie bedzie za mała na zime?? tez mam termin na wrzesien:) i czy wiesz cos na temat kół painkowych przy nim? da rade jezdzic w zime i nie zniszca sie za szybko?

gondola jest moim zdaniem duza do pierwszego dziecka mialam espiro i gondola byla moim zdaniem mniejsza a corka jezdzila w niej do lutego a urodzila sie w listopadzie . wydaje mi sie ze spokojnie starczy na 6 miesiecy bo ja pewnie dluzej nie bede wozic bo pierwsze dziecko tez szybko juz siadało i jeździło w spacerowce :) ja mialam piankowe kola w pierwszym wozku i tylko byl problm z tymi malymi bo nie chciały po sniegu jechac ale w evo sa duze kolo i spokojnie dadza rade czytałam ze ponoć mozna zmienic na pompowane kola ale nie wiem bo ja wole piankowe :) i sie nie dowiadywalam dokladnie :)a kola piankowe niszcza sie bardziej latem bo te kamienie co wchodza w opony to robia duze dziury;/

w necie jest podany wymiar gonodli, jest standardowa ani specjalnie wielka ani malutka ;)
duza role gra dziecko moja corka przy urodzeniu miala 56 cm (tez wrzesniowa panna) w godnoli jezdzia do 5/6 mies bo pozniej zaczela mi w wozku na nogi stawac glebokim ;)

reklama
Moja przyjaciółka już niedługo rodzi i tez ma straszne dylematy wózkowe, ale chyba zdecyduje się właśnie na spacerówkę, co sama jej polecam. Chociaż wahała się przez chwilę, bo dla niej spacerówka kojarzy się tylko z piękną sukienką, rozwianym włosem i słodko śpiącym bobasem, a nie z polską rzeczywistością, ale namówiłam ją, bo u mnie się sprawdziło.
PS. 4rider, o tak, do wielu kobiet on krzyczy:) jest piękny:)

Do góry