reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kto za zamkniętym? lista chętnych lipcówek:)

A czy ja moge do Was dolaczyc?:-)

dev205pf___.png
[/URL]

reklama
Lista osób z dostępem do wątku zamkniętego:
1. Izabelka
2. Sylcia 31
3. pabla27
4. renek
5. kamu
6. Roni21
7. jagola
8. JuliaK
9. justine
10. sea
11. Madzia 737
12. post_ptaszyna
13. Mamusiasynusia
14. ewan
15. camela80
16. kociata
17. heksa
18. liwus
19. Joaś
20. Ewa-Krystyna
21. Heksa 82
22. rudka
23. Kiwaczka
24. kot...
25.KasiaDe
26.Kania82
27.AHaa

Czy jest ktoś jeszcze chętny, żebyśmy nie zawracały adminowi co chwilkę głowy o dopisanie jednej osoby?????

a jeszcze nie za późno?:) wprawdzie jestem nowa na forum ale od razu chciałabym się na listę zapisać:)

Ahaa jak będziesz mieć dostęp, to zobaczysz wątek w dziale rodzinnym,

KasiaDe napiszę wieczorem do Aniaslu, bo za parę minut muszę wyjść, jadę dziś na wizytę do ginka.

reklama
Kania tak jak i Ahaa, i KasiaDe cierpliwości, jak pisałam o wasz dostęp na zamknięty to była awaria.Jeszcze dziś przypomnę się administratorowi.

Do góry