reklama
enka75
mamuśka :)
powalam sobie przekleić info od Indygo
"Ja tylko na momencik wpadłam zameldować że 21 urodziłam córeczkę waga 3940 i 56 cm wzrostu i jestem bardzo szczsliwa W moim szpitalu ciągle brakowało miejsc, poszłam do innego gdzie od razu miałam cc ze względu na sporą wagę dziecka i cukrzycę, cc to pryszcz przy porodzie naturalnym, pierwsza doba jest ciężka ale nie ma się co bać Niedługo nadrobię zaległe posty, nierozpakowanym życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania "
"Ja tylko na momencik wpadłam zameldować że 21 urodziłam córeczkę waga 3940 i 56 cm wzrostu i jestem bardzo szczsliwa W moim szpitalu ciągle brakowało miejsc, poszłam do innego gdzie od razu miałam cc ze względu na sporą wagę dziecka i cukrzycę, cc to pryszcz przy porodzie naturalnym, pierwsza doba jest ciężka ale nie ma się co bać Niedługo nadrobię zaległe posty, nierozpakowanym życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania "
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Indygo...gratulacje:-)
-inka
Fanka BB :)
GRATULUJĘ NOWYM MAMUSIOM!!!
My już w domku.
My już w domku.
naftanalek
Fanka BB :)
Wiadomość z ostatniej chwili, dostałam sms-a od Jogobelki jest po cc Miłoszek ważył 3300 i dostał 10 pkt. Mamusia zmęczona , obolała ale szczęśliwa
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Indygo, Jogobelka, Antek - ogromniaste gratulacje!!!
Podziel się: