reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto rodzi...meldunki i gratulacje :)

reklama
a ja mam wieści do kizi :-)

czujemy się dobrze, synus wazy 3980, niestety nie wiem jaki długi, nawet go jeszcze pediatra nie zbadał :(. jutro mamy najprawdopodobniej wyjsc to dopiero go zbadają. niestety leciutko pękłam i mam kilka szwów, ale wogole ich nie czuje i moge normalnie siedziec. karmie piersia hura! zobaczymy jak to bedzie dalej :) aha i urodzilam kleczac na lozku bo nie moglam wylezec na nim tak mnie plecy bolal. ogolnie wszystko trwalo 2h 20min a rozwarcie mialam na 8cm przy przyjeciu wiec herbatka dala rade. M powiedzial ze pozniej wejdzie na forum i cos napisze. pa kochane, trzymam za Was kciuki do szybkiego spotkania na BB

huh.. ależ się kobita rozpisała :-D

reklama
Do góry