reklama
kaluska
Fanka BB :)
Gratuluje kolejnym rozpakowanym wrześniówką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michasia84
Nasza kizi urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 5.09 silami natury przyszedl na swiat nasz synek Karolek, porod EKSPRESOWY
jak będę miała jeszcze jakieś wieści to dam znać :-)
o 5.09 silami natury przyszedl na swiat nasz synek Karolek, porod EKSPRESOWY
jak będę miała jeszcze jakieś wieści to dam znać :-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kizi
Aneczkaa
Vanila
Gratulacje
Aneczkaa
Vanila
Gratulacje
Michasia84
a ja mam wieści do kizi :-)
czujemy się dobrze, synus wazy 3980, niestety nie wiem jaki długi, nawet go jeszcze pediatra nie zbadał . jutro mamy najprawdopodobniej wyjsc to dopiero go zbadają. niestety leciutko pękłam i mam kilka szwów, ale wogole ich nie czuje i moge normalnie siedziec. karmie piersia hura! zobaczymy jak to bedzie dalej aha i urodzilam kleczac na lozku bo nie moglam wylezec na nim tak mnie plecy bolal. ogolnie wszystko trwalo 2h 20min a rozwarcie mialam na 8cm przy przyjeciu wiec herbatka dala rade. M powiedzial ze pozniej wejdzie na forum i cos napisze. pa kochane, trzymam za Was kciuki do szybkiego spotkania na BB
huh.. ależ się kobita rozpisała
czujemy się dobrze, synus wazy 3980, niestety nie wiem jaki długi, nawet go jeszcze pediatra nie zbadał . jutro mamy najprawdopodobniej wyjsc to dopiero go zbadają. niestety leciutko pękłam i mam kilka szwów, ale wogole ich nie czuje i moge normalnie siedziec. karmie piersia hura! zobaczymy jak to bedzie dalej aha i urodzilam kleczac na lozku bo nie moglam wylezec na nim tak mnie plecy bolal. ogolnie wszystko trwalo 2h 20min a rozwarcie mialam na 8cm przy przyjeciu wiec herbatka dala rade. M powiedzial ze pozniej wejdzie na forum i cos napisze. pa kochane, trzymam za Was kciuki do szybkiego spotkania na BB
huh.. ależ się kobita rozpisała
reklama
Podziel się: