reklama
witam, nie było mnie raptownie 3 dni a tu już tyle dziewczyn rozpakowanych, gratuluję wszystkim mamusiom
na razie nadrobiłam tylko ten wątek i zmykam spaciu korzystając że moje maleństwo też smacznie śpi :-)
no i jeszcze chciałam przekazać dobrą nowinę od mili:
"Urodziłam synka SN, waga 3750, 56 cm - o 17,30" czyli 12 września urodził się kolejny dzieciaczek jeszcze raz gratki mili
na razie nadrobiłam tylko ten wątek i zmykam spaciu korzystając że moje maleństwo też smacznie śpi :-)
no i jeszcze chciałam przekazać dobrą nowinę od mili:
"Urodziłam synka SN, waga 3750, 56 cm - o 17,30" czyli 12 września urodził się kolejny dzieciaczek jeszcze raz gratki mili
Gratuluje wszystkim mamom i ogłaszam że 6.09 o godzinie 9.45 przez CC urodziła się moja córeczka Wiktoria 51cm waga 2170troszke mi zajmie zanim nadrobie zaległości na forum bo dopiero wczoraj wyszłam ze szpitala bo malutka była w inkubatorze bo marzła ale jest już w domku cała i zdrowa powodzenia i pozdrowienia dla wsyztskich mam
Violusia
Aktywna w BB
Witam Was Wszystkie serdecznie w niedzielny poranek.Chciałam podziękować za gratulacje i życzyć pozostałym Wrześniówkom szczęśliwych rozwiązań a tym,które już są Mamusiami życzyć by ich Skarby zdrowo się chowały:-) W piątek wyszłyśmy z nasza Rozalką ze szpitala, rozkochała nas w sobie do SZALEŃSTWA!.Cudownie jest być Mamą i Tatą Pozdrawiam!!!!!!
DOODA
wrześniowa mama :)
Ja też Wam chciałam pogratulować dziewczyny,dużo zdrówka dla Was i maluszków!!!
reklama
Podziel się: