reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

martaczi tzn. moje były 3 dniowe.Z komórek jajowych, 5 zapłodnionych ale 4 z tego ruszyły.Czyli z 50 % pobranych komórek coś było.Zobaczymy, co tego wynika....Czasem zarodki gorzej rokujące sie zagnieżdżają, więc nie ma reguły.
domat ale piękna beta!!!!!super!!! dawaj fluidki!!!

reklama
domat beta PIĘKNA! Ty chyba naprawdę masz bliźniaki :-):-D:-) Ależ się cieszę :-) YUPI YUPI YUPI
I ja poproszę o wiruski :tak:

huraaaa!!! A domat ma bliźniaki lalalala!!!! :-D To tłumaczy ten byczy progesteron! Gratulacje Kochana! Widać Białystok też miał 'dobre rozdanie" :-)

martaczi , tequila, malinuś, martka, oskaa, anna, mikimo - fluidki ciążowe przesyłam ***************************************************** i kciuki za Was też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mikimo - chcesz, żeby mój mąż zawału dostał?? ;) powiedziałam mu co napisałaś i zbladł :)
naprawdę tak myślisz??

Ucieklam z pracy. Bo nie ma juz nas, malentasy sobie poszly, nie chcialy zostac ze mna...
O 16 bede dzwonic do lekarza.
Lawendowy, stane sobie obok Ciebie na koncu kolejki, dobrze? Chociaz nie mam sil zrobic ani kroku. Najchetniej przestalabym istniec, choc na chwile.
Jaki okropny jest ten bol istnienia...
duzo zdrowia dla tych, ktorym sie udalo i sil, dla calej naszej reszty.

nie wiem nawet jaki wynik wyszedl, bo ja nie mialam odwagi zadzwonic, a moj narzeczony najpierw mowil, ze 1,2 a potem, ze pani powiedziala, ze mniej niz 1,2, wiec nie wiem. ale na pewno dodala, ze sie nie udalo

Domat - super wieści. Spokojnej ciąży Ci życzę :-)

Wanda_dd - nie poddawaj się kochana. Tulam Cię mocno. Wiem, że ciężko jest, ale najlepiej od razu zabrać się do planowania. Ja ostatnim razem tak zrobiłam i było mi lżej jakoś z tego powodu, że mam już plan.

reklama
Do góry