reklama
Wanda, to sie porobilo. Nie zapomnij pic duzo wody, bo to bardzo waznie,zeby sie nie odwodnic. A nawet ryzyk z marchewka nie przechodzi???
Kinga, super,ze zaczynasz akupunkture. Wiele dziwczyn pisze o dobrych jej rezultatach. Osobiscie nie probowalam bo to musi byc specjalna akupuntura a u mnie podejrzewam nie ma takich specow, jedynie w duzych miastach.
Kinga, super,ze zaczynasz akupunkture. Wiele dziwczyn pisze o dobrych jej rezultatach. Osobiscie nie probowalam bo to musi byc specjalna akupuntura a u mnie podejrzewam nie ma takich specow, jedynie w duzych miastach.
Agapl - cudnie, ze jeden malentas jeszcze czeka na Ciebie
ryzyk z marchewka - tez nie, nic, niedobrze mi jak pomysle
Kinga - ja dzisiaj jeszcze nie robie bety - dzisiaj jest 10dpt. i cale szczescie, bo bym i tak nie pojechala z ta grypa zoladkowa
zobaczymy co mi lekarz powie o 11...
ryzyk z marchewka - tez nie, nic, niedobrze mi jak pomysle
Kinga - ja dzisiaj jeszcze nie robie bety - dzisiaj jest 10dpt. i cale szczescie, bo bym i tak nie pojechala z ta grypa zoladkowa
zobaczymy co mi lekarz powie o 11...
madzialenak
mama na pełen etat
wanda współczuję, trzymaj się i nie daj grypie
Witam wszystkie!
Chciałam tylko się przywitać i zapewnić, że nadal trzymam kciuki za wszystkie!!
Ja poszłam jednak dzisiaj na zbadanie progesteronu bo biorę luteinę na własną rękę i muszę sprawdzić co i jak. Ale niestety u mnie w mieście nie robią tego badania i wysyłają więc wynik będzie dopiero za dwa dni!
To też jest dziwne dla mnie, takie laboratorium zrobili z numerkami i w ogóle a połowę pobrań nie robią!!
Mąż chciał żebym zrobiła betę ale pójdę w środę może. Oboje się bardzo stresujemy i jak najszybciej chcemy się uspokoić
Chciałam tylko się przywitać i zapewnić, że nadal trzymam kciuki za wszystkie!!
Ja poszłam jednak dzisiaj na zbadanie progesteronu bo biorę luteinę na własną rękę i muszę sprawdzić co i jak. Ale niestety u mnie w mieście nie robią tego badania i wysyłają więc wynik będzie dopiero za dwa dni!
To też jest dziwne dla mnie, takie laboratorium zrobili z numerkami i w ogóle a połowę pobrań nie robią!!
Mąż chciał żebym zrobiła betę ale pójdę w środę może. Oboje się bardzo stresujemy i jak najszybciej chcemy się uspokoić
Dziewiszki, mezus zadzwonil do embrilogow. Jest JEDEN!!!! Jeden przetrwal do 5 doby. :-) I tak sobie mysle,ze z tych 5, w sobote wybrali 2 najladniejsze, wiec skoro z tych gorszych jeden przezyl, to moze te 3dniowe tez sie ladnie we mnie roziwjaja. Znowu sie poryczalam.....tyle emocji......
Gratuluje ! Te w brzuszku napewno sie pięknie rozwijają i zostaną na dłużej
Anna_ - super, że masz grube kreski na teście. Znaczy się betka poszła wysoko. A propo jakie ty leki bierzesz?
Progynowa 1x2 tab, luteine 3x3tab, acard 1x1 tab, norprolac 2x0,5 tab i folik.
Witajcie kochane
Od samego rana, czyli przed 7 nadrabiam zaległości co tam u Was. W nowym lokum nasza sieć T z której mamy internet nie ma zasięgu I nie mogłam się do Was odezwać ...
Agapl tak się cieszę, że masz śnieżynkę
Gotadora trzymaj się Masz dzisiaj wielki dzień &&&&
Sham niech beta będzie wyyyysoka!!!!
TeQuila jak się czujesz????
Milagors &&& niech pobiorą piękne pęcherzyki, a później niech się ładnie zapładniają
Madzialenak daj nam koniecznie znać ile cm ma Twój maluszek Na pewno wszystko będzie dobrze &&&&
Mikimo cudowna betka!!!! z całego serca gratuluje
Powiem Ci szczerze, że nawet nie wiem czy pęcherzyk pękł. Pytałam Dr, powiedział, że możemy sprawdzić, ale stwierdziłam, że i tak już to nic nie zmieni, i że niech się dzieje wola Nieba... nie chciałam się denerwować / i tym sposobem nawet nie wiem czy pękł. Jak w pt byliśmy na wizycie to Dr się zastanawiała czy nie zrobić nawet w pt IUI hihi, bo w sobotę nie mogła przyjść do kliniki, ale przemyślała, że jednak w sobotę rano Gdyby to robiła moja Dr to na pewno wszytko by mi powiedziała i sprawdziła
A jak Ty się w ogóle czujesz???
Wanda jak dzisiaj Twoje samopoczucie???
Wanda, Sony już niedługo wielki dzień testowania
Życzę wszystkim miłego dnia
Od samego rana, czyli przed 7 nadrabiam zaległości co tam u Was. W nowym lokum nasza sieć T z której mamy internet nie ma zasięgu I nie mogłam się do Was odezwać ...
Agapl tak się cieszę, że masz śnieżynkę
Gotadora trzymaj się Masz dzisiaj wielki dzień &&&&
Sham niech beta będzie wyyyysoka!!!!
TeQuila jak się czujesz????
Milagors &&& niech pobiorą piękne pęcherzyki, a później niech się ładnie zapładniają
Madzialenak daj nam koniecznie znać ile cm ma Twój maluszek Na pewno wszystko będzie dobrze &&&&
Mikimo cudowna betka!!!! z całego serca gratuluje
Powiem Ci szczerze, że nawet nie wiem czy pęcherzyk pękł. Pytałam Dr, powiedział, że możemy sprawdzić, ale stwierdziłam, że i tak już to nic nie zmieni, i że niech się dzieje wola Nieba... nie chciałam się denerwować / i tym sposobem nawet nie wiem czy pękł. Jak w pt byliśmy na wizycie to Dr się zastanawiała czy nie zrobić nawet w pt IUI hihi, bo w sobotę nie mogła przyjść do kliniki, ale przemyślała, że jednak w sobotę rano Gdyby to robiła moja Dr to na pewno wszytko by mi powiedziała i sprawdziła
A jak Ty się w ogóle czujesz???
Wanda jak dzisiaj Twoje samopoczucie???
Wanda, Sony już niedługo wielki dzień testowania
Życzę wszystkim miłego dnia
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinga na 16, trochę mam stresa :-(
Madzialenak - wszystko będzie super. Nie stresuj się. Masz piękną betkę. Widziałaś serduszko. Odpoczywasz. Nie ma innej opcji. Musi być dobrze. A przypomnij mi kochana co za furę leków brałaś od transferu? Wiem, że pisałaś już nie raz, ale mam ciut sklerozę.
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga biorę następujące leki:
2x1 tabl. METYPRED
3x1 tabl. ESTROFEM
3x6 tab. Luteiny dopochwowej
2x1 tabl. SIOFOR
zastrzyki CLEXANE - 1 dziennie
Witaminy Femibion Natal Classic, Koenzym Q10+Witamina E, kwas foliowy
2x1 tabl. METYPRED
3x1 tabl. ESTROFEM
3x6 tab. Luteiny dopochwowej