reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

wanda bardzo mi się podobał film Polańskiego:-) a mi doktor powiedział,że jak się ma zagnieździć to się zagnieździ, czy się leży plackiem czy pracuje.byle nie ciężko.a słaba kawa z3/4 mleka?

reklama
Madzialenak, mam nadzieje,ze i moj czas wybil na to by , zobaczyc wreszcie pozytywna bete, ktora tym razym bedzie rosnac. Zobaczymy jednak jak , to bedzie wygladac w praktycze. Obecnie jestem pelna nadziei,radosci i optymizmu. Nowe podejscie , nowa szansa, nowe nadzieje. Zdaje sobie jednak sprawe z tego,ze nasze zarodeczki sa kiebskiej jakosci i roznie to moze byc. No,ale moze uda sie embriologowi tym razem trafnie dobrac plemniczka i bedzie choc jeden zarodeczek zdrowy , ktory zdecyduje sie z nami zostac.
Madzialenak, uwazaj zatem na siebie i bobaska a ja juz trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedzialek 4.02 :tak::-)

kwiatuszekq-coś wiem na temat pecha dnia dzisiejszego, najpierw się przy śniadanku polałam mlekiem, potem zauważyłam że zgubiłam w samochodzie rejestrację, a potem jeszcze pokapałam sobie benzyną buty w czasie tankowanie.. ehhh.... a do wieczora jeszcze daleko, więc już się boję....;-) na szczęście rejestrację udało mi się znaleźć, okazało się , że wczoraj pod firmom za głęboko w śnieg wjechałam i tablica została w śniegu. Na szczęście poczekała na mnie do rana...

martka - piękny uśmiech poproszę :-):-):-)

wanda
- nie ma zasady co do zagnieżdżania. Ja leżałam 3 dni po transferze i byłam 2 tyg. na L$ i niestety się nie udało, a są dziewczyny, które pracują i dzieciaczki się ładnie zagnieździły. Pamiętaj, że większość kobiet zachodzących w ciążę naturalnie, nawet nie wie, że zagnieżdża się u nich nowe życie. Znajoma np. była w tym czasie na wyprawie w górach. Jak się później okazało duży wysiłek fizyczny nie zaszkodził zagnieżdżaniu. Aczkolwiek moje zdanie jest, że lepiej dbać o siebie i odpoczywać....

No już dobrze, dobrze, ryczeć i tak nie mogę, bo w pracy jestem.
masia123:-) for U a ja dziś przy odśnieżaniu zauważyłam,że zgubiłam jeden kołpak, buu, kiedy?gdzie?bladego pojęcia nie mam.biedna skodzina została na 3 "łapkach"
Trzeba się wybrać na Nedzników do kina!

martka - też planuję w weekend Nędzników lub Django. Choć z drugiej strony chcemy się też wybrać na narty, więc nie wiem czy jeszcze będę miała siłę, aby w kinie nie zasnąć ;-)

Anna ja też miałam 3 dniowe, pierwsza betę robiłam w 9 dpt- wynik 23,78, 10 dpt zrobiłam test i druga kreska wyszła bardzo jaśniutka - cień cienia.
Ale mi radość sprawił Twój post :) ja po prostu jestem głupia :) pomyślałam sobie, że po zastrzyku z ovitrelle porobie sobie testy z moczu żeby sprawdzić jak zmienia sir poziom hcg, zupełnie nie chciałam się sugerować wynikiem, to miało być tylko doświadczenie :) tylko że na testach nic się nie pojawiło a ja głupia podświadomie myślę, że się nie udało :/ głupia baba że mnie :) po prostu poczekam do testu z nadzieją w sercu :)

masia123wczoraj byłam na Mistrzu,ale wcale mi się nie podobał.Na Django też się wybieram:-)obowiązkowo!poszłabym na łyżwy, ale się boję, nie wiem, czy to nie zaszkodzi, jakby co.wysiłek fizyczny to jest jednak...

wanda bardzo mi się podobał film Polańskiego:-) a mi doktor powiedział,że jak się ma zagnieździć to się zagnieździ, czy się leży plackiem czy pracuje.byle nie ciężko.a słaba kawa z3/4 mleka?

Martka
- dokładnie to samo usłyszałam od swojego:-) U mnie transfer wypadł w sobotę, więc weekend przeleżałam, a w poniedzialek do pracy:-)

Anna
- do jakiego labo idziesz na betkę? Ja polecam diagnostykę w szpitalu Marciniaka. Wyniki po ok 2 godzinach, 24 na dobę. Do sprawdzenia przez internet, tylko muszą Ci albo kartę wydać, albo aktywować w danym punkcie.

reklama
Do góry