reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ola ma kota przytulam Cię. Przykro mi, że się nie udało.

Lawendowy obrazek boski. Jak zobaczyłam arbuza to zrozumiałam na co mam ochotę. W domu mam melona więc może uda się żołądek oszukać.

reklama
Olamakota tak mi przykro. przytulam cię mocno. bardzo dobra postawa, nigdy nie wolno się poddać:happy2:. Ole są silne;-) dasz radę. trzymam za Ciebie kciuki.

Cześć dziewczyny! U mnie niestety się NIE UDAŁO :(((( Beta <0.1 Jest mi strasznie źle. Nie mam mrozaczków i pieniążków na nowe podejście w tym momencie. No nic trzeba się podnieść i walczyć dalej - nie poddam się.
Życzę Wam wszystkim powodzenia, będę za was trzymać kciuki

Przykro mi... Doskonale Cię rozumiem, bo jestem w takiej samej sytuacji. Cholerne pieniądze.

Marcysiowa, też bym zjadła takiego soczystego, słodkiego arbuza. Ale również mam tylko melona.

A to znalazłam dla Ciebie do kompletu do Twojego nowego notesu:-D

stylowi_pl_hobby_1268150.jpg

Olamakota przykro mi,że się nie udało, to tak jak mi ... dobrze,że masz plan :-) przesyłam Ci trochę z mojego optymizmu i woli walki ❤❤❤❀❀❀❀❤❤❤

reklama
Dziewczyny odebrałam mój wynik progesteronu z 7dpt i wynik to 7,03 ng/ml... nie wiem czy to nie za mało..?czy mam się martwić,czy to coś znaczy, czy nie przesądza nic...?

Ostatnia edycja:
Do góry