reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

pelna nadziei- gratulacje! Ale szok :-)
trzcinka- &&&&& za Kazia! U mnie od samego poczatku byl Czesio (moj m wymyslil:cool:) teraz mowimy dwa czesie (ten prawy I ten lewy) :-Dolamakota jeszcze nie rezygnuj! Poczekaj na betke

dziewczyny Trzymam &&&&& za kazda! Niech at dobra passa trwa!!!

reklama
No właśnie agapl, coleta jak tam u Was??? czekamy na wiesci:tak:
olamakota nie trać nadzieji, jeszcze nic nie jest przesądzone, trzymam kciuki &&&&&&&&&;-)

Pełna nadziei - no ale miałaś szczęśliwy NICK :-) Serdeczne gratulacje.
Olamakota - nie przejmuj się. Ja już kiedyś byłam w ciąży i u mnie test 10 dnia nic nie wykazał i 12 nie wykazał. Wyszedł dopiero 14 dnia po owulacji - więc ja mam mieszane uczuci do wcześniejszego testowania.
No i kurde ja idę dopiero jutro. A brzuch mnie tak ciągnie, że chciałabym już wiedzieć, w którą stronę sprawa zmierza. Bo czuję się jak w piątym miesiącu i dobrze byłoby albo o siebie dbac, albo przestać żyć złudzeniami. Wychodzą ze mnie takie cienkie białe glutki i ciągnie mnie podbrzusze. Codziennie rano mam uczucie, że dostanę @. Kurde - nie lubię tego czekania.
Muszę sobie jakoś zorganizować czas do jutra.

Misia to wczesne testowanie jest narzucone z góry przez invictę. Z tego co wiem to wynik powinien być wyższy ale...
Myślę, że Twoje objawy dobrze wróżą. Trzymam kciuki musi być dobrze :-)

Olamakota - zobacz co znalazłam przed chwilą szukając o swoim śluzie - WKLEJAM:

• ja już na nic nie liczę zrobiłam betę - no i wiadomo - nic z tego , a rano zrobiłam z moczu i wyszła blada druga!!!! nawet nie wiecie jaką miałam nadzieję!!!! Poleciałam na betę - i normalnie wyszłam z laboratorium zielono - szara jakbym w mordę dostała! Jestem mega załamana, łzy mi same do oczu płyną i przestałam już wierzyć , że się kiedyś uda - wizyta u endo dopiero w czerwcu, duphaston nic nie pomógł!!!

Trzymajcie się wszystkie
    smile.gif

wielorak
    smile.gif
    kiss.gif

• [h=4]Re: jaki ten śluz ma być?[/h]emes.k 05.06.12, 09:54 Odpowiedz
    a jak się okazało w moim dziwnym przypadku ani śluz szklisty , wodnisty, rozciągliwy , ani ujemna beta wcale nie oznaczały, ze ciąży nie ma hehe - wszystko się może zdarzyć jak widać, śluz cały czas wskazywał na @ , dopiero teraz zrobił się biały i mleczny - także dziewczyny dla pocieszenia nawet jeśli beta wyjdzie ujemna to i tak jest nadzieja
    tongue_out.gif

reklama
Do góry