reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hola, dr kazał mi przyjechać. Trochę się przestraszył moimi objawami, bo jak mówił, to oni w klinice nie mieli jeszcze takiej pacjentki jak ja, czyli bez przysadki i z niedoczynnością wielonarządową.

reklama
Pełna nadziei OGROMNE GRATULACJE!!!wspaniała wiadomość!

Coleta - kciuki moooocno zaciśnięte i czekamy!!!! :)

&&&&&&& kciuki za wszystkie kobitki!!!

Mam do Was pytanie,w poniedziałek mam zrobić kontrolnie progesteron,ale chyba nie trzeba być na czczo?bo już sama się zakręciłam i nie wiem..

Doniemika - Nie, nie trzeba być. Przy prolaktynie powinno się być tylko. Inne hormony to obojętnie.

lawendowy to dobrze w takim razie że się przejął i nie traktuje cię jak 1000 innych pacjentek. to mu się chwali:-)

Pelna nadziei - Gratulacje!!!!!!

Dziewczyny ja mysle ze nawet nie trzeba zaciskac kciukow za wszyskie bety, transery i rosnace zarodeczki. Mamy taka dobra passe. ze kazdej sie uda!!!!!! Wirus ciazowy krazy i zaraza!!!Chyba wystarczy sie zalogowac na to forum i BACH sa dwie kreski. Zycze tego kazdej.

ja dzis kolejny sikaniec ( wiem , wiem przesadzam, zeby mi tak nie zostalo). 3 test kazdy innej firmy, kazdy 2krechy. Pomalu zaczynam wierzyc ze w lipcu bedziemy rodzicami.I nasz zarodeczke o wdziecznym pseudonimie Kaziu zostanie z nami. Bo ja czarownica jestem i czasami mialam przeczucie co do moich kolezanek co do plci i sie sprawdzalo. I jakos mysle ze bedzie chlopak.

Hej babeczki!

Pełna nadziei jesteś tym cudem o jaki ja się modliłam!! Gratuluje Ci kochana. Ja uważam, że każdej z nas udaje się wtedy kiedy ma się udać.

Agapl opowiadaj co i jak.

Tyle naskrobałyście, że więcej nie zapamiętałam ale serdecznie pozdrawiam was wszystkie!!

Dziewczyny jestem po 2 weryfikacji 6dpt i niestety nie jest dobrze beta tylko 1.2 :-:)-:)-(. Jestem załamana bo to chyba oznacza koniec. Lekarz kazał brać mi leki i poczekać do wtorku i nie tracić nadziei. Czy znacie jakiś podobny przypadek z pozytywnym zakończeniem???
Gienuś jeszcze raz dziękuję. Martwię się o Ciebie, dlaczego znów do szpitala masz jechać?
Pełna nadziei widzisz cuda się zdarzają, Powodzenia!

Olamakota, nie trać nadziei. Jeśli lekarz kazał brać Ci leki, jak dotychczas, to znaczy, że wszystko się jeszcze może zmienić.
Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze.

Ola, a to kot dla Ciebie, wznoszący ręce do Szefa w Twojej sprawie:-D

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_zdjecia-na-osi-czasu_1747978.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry