reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

hola. oczywiście osobnicze cechy są czasem zadziwiające i możesz reagować inaczej niż większość populacji, ja miałam jednak tak jak KolorowaFala i nie mogę doczekać się kiedy to się skończy. :) Powodzenia :)

reklama
Fusun, my też się nie zakwalifikowaliśmy do programu w Invimedzie przez ostatni punkt (defragmentacja). Powiedz mi, czy dostałaś zniżkę na in vitro?
Dziewczyny a w Invimedzie we Wrocławiu jest taki program? Bo czytam na stronie i nic nie widzę, a i dr nic nam nie mówił :(. Zresztą my się nie zakwalifikujemy bo mamy problem z nasieniem. No chyba ze nie ma ograniczeń do programu. A i piszecie o zniżce na in vitro... Co to za zniżka?

Tosia, gdzieś wpadła mi oko informacja, że jeżeli nie zakwalifikujesz się do programu, to dostajesz zniżkę.
Niestety nie mogę teraz tego namierzyć.
Ale jedna z dziewczyn, niestety nie pamiętam która, pisała tu na forum, że też się nie zakwalifikowali do programu i dostali zniżkę.

lawendowy - tak, dostaliśmy zniżkę (15%) "na pocieszenie" po odrzuceniu z programu.
Tosia - myślę, że program był we wszystkich klinikach Invimed w Polsce, ale on się skończył. Trzeba było zgłosić się do końca czerwca (jeśli dobrze pamiętam). Nie oznacza to oczywiscie,że nie będzie kolejnej edycji

Na wizycie kwalifikacyjnej, na której usłyszeliśmy, że się "nie łapiemy" to dr K.od razu powiedział, że w takim razie dostajemy zniżkę. Nawet nie wiedzieliśmy, że istnieje taka możliwość.

Fusun, dzięki bardzo. Nas w rejestracji odesłali do dyrektora kliniki i przez niego mamy załatwiać tę zniżkę. Nie wiem, od czego to zależy że jednym dają, a drugim nie bardzo.

reklama
No to przyznaję, że jestem zaskoczona. Wiesz, ja myślałam, że mają tą zniżkę wliczoną w koszty, że dają ją każdej parze, która się nie zakwalifikuje, że to taki "chwyt marketingowy". Nie poczułam się więc jakoś specjalnie wyróżniona jak nam ja dali, ale teraz może powinnam zmienić zdanie...

Do góry