reklama
lilonka
Smerfikowa mama
lilonka - ciekawe czy oba u Ciebie zamieszkały w brzuszku kiedy pierwsze podglądanko??
ja też miałam transfer 2 zarodeczków, ale tylko 1 został i mam Maje
Agula - pierwsze podglądanko już jutro - nie mogę się doczekać, ale drżę z niepokoju. Skopiowałam Twój post - żeby dać dalej nadzieję:-) Jesteś chodzącym dowodem, że cuda są możliwe
Agula ja to bym chciała już, ale jeszcze muszę odczekać bo nieudane in vitro miałam w lipcu :-( Dokładnie 17 lipca odstawiłam tabletki. Decyzja co do Invimedu we Wrocławiu to tak na 95% podjęta. Nawet wizytę już mam umówioną na wrzesień. :-) We Wrocławiu to mamy mały wybór bo są dwie kliniki. Wiem, że w niektórych miastach nie ma wcale ale dużo bym dała żeby Bocian był bliżej...A czy Ty w Invimedzie próbowałaś może?Tosia - to kiedy zaczynacie?? decyzja o Invimedzie podjęta na 100%??
Illa witaj na forum. A co to znaczy nieprawidłowe? niedojrzałe były czy może puste pęcherzyki miałaś? Jakość komórek można spróbować poprawić zmianą stymulacji lub leków do stymulacji.witam!pisze pierwszy raz, własnie jestem po pierwszej nieudanej próbie ivf. I mam pytanie, czy ktos miał na 7 pobranych komórek wszystkie nieprawidłowe?Co moze byc przyczyna? Mam niskie amh i wynik 7 komorek naprawde byłby dobry, gdyby nie to.
agapl - mi powiedziano, że mają przyjętą taką zasadę, że jak wszystko jest dobrze to nie dzwonią, mogę natomiast sama zadzwonić jeśli chciałabym się czegoś dowiedzieć, więc może jutro zadzwonię do nich i zapytam co się dzieje. martwiłam się o plemniczki bo M ma stwierdzoną oligoasthenoteratozoospermię i w dodatku mamy kiepską fragmentację, ale skoro jeszcze nie dzwonili to musi być dobrze.
Widzę, że Ty też masz wizytę na 27
Skoro tak, to brak wiesci, to dobre wiesci. Wy mielsicie in vitro klasyczne ,czy icsi?
madzialenak
mama na pełen etat
piękne zdjęcie prawda?
reklama
Podziel się: