reklama
Aniołeczku nie jest powiedziane ze się wyda, nie każdy przecież ma wgląd do grupy krwi. Jaka grupę krwi ma dawczyni? bo z tergo co się orientuje to grupa 0 zawsze może wyjść. Alb,o moze to glupie pytanie bo nie wiem jak to wyglada, ale nie możecie poprosić o dawczynie z ta sama grupa krwi???
anioleczek12341
Fanka BB :)
właśnie prosiliśmy o dawczynię z tą samą grupą i nie wiem co sie stało!! Miała mieć tą samą tak nam lekarz obiecywał...wiem że może dziecko mieć też grupę męża ale tak samo może mieć grupę dawczyni- a szanse 50/50 nas nie urządzają. My oboje mamy 0 a dawczyni ma A
miska126- maz sie jeszcze trzyma i mowi ze to napewno nie rak itd ale ja mam juz dosc zycia w ciaglym strachu, najgorsze to to ze nie chce odlozyc dziecka , bo to jego jedyne marzenie a ja nie potrafie mu odmowic ..... ide na powazna rozmowe z mezusiem trzymjacie sie :*
anioleczek12341
Fanka BB :)
reklama
Rozumiem.anioleczek1234 bardzo mi przykto ze tak wyszlo z ta dawczynia ale wy tylko od dawczyni jajeczka bierzecie a sperem od Twojego meza tak ? wiec jest szansa ze odzidziczy grupe krwi po nim
Kurcze, tez bym sie zdenerwowana gdyby klinika nie wywiązała sie z tak ważnej części kontraktu. No bez jaj!
Jezeli oboje macie 0, to wasze dziecko biologiczne moze tylko odziedziczyc 0. Na jakiej zasadzie oni Wam dobrali dawczynie z A, to ja nie wiem.....
Podziel się: