reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
anioleczek1234 bardzo mi przykto ze tak wyszlo z ta dawczynia ale wy tylko od dawczyni jajeczka bierzecie a sperem od Twojego meza tak ? wiec jest szansa ze odzidziczy grupe krwi po nim :)

Aniołeczku nie jest powiedziane ze się wyda, nie każdy przecież ma wgląd do grupy krwi. Jaka grupę krwi ma dawczyni? bo z tergo co się orientuje to grupa 0 zawsze może wyjść. Alb,o moze to glupie pytanie bo nie wiem jak to wyglada, ale nie możecie poprosić o dawczynie z ta sama grupa krwi???

właśnie prosiliśmy o dawczynię z tą samą grupą i nie wiem co sie stało!! Miała mieć tą samą tak nam lekarz obiecywał...wiem że może dziecko mieć też grupę męża ale tak samo może mieć grupę dawczyni- a szanse 50/50 nas nie urządzają. My oboje mamy 0 a dawczyni ma A

joweg bardzo mi przykro, nawet nie wiem co ci mam napisac bo pewnie zadne słowa cie nie pociesza, nawet nie potrafie sobie wyobrazic co obydwoje czujecie..... mam nadzieje ze bedzie dobrze

miska126- maz sie jeszcze trzyma i mowi ze to napewno nie rak itd ale ja mam juz dosc zycia w ciaglym strachu, najgorsze to to ze nie chce odlozyc dziecka , bo to jego jedyne marzenie a ja nie potrafie mu odmowic ..... ide na powazna rozmowe z mezusiem :) trzymjacie sie :*

reklama
anioleczek1234 bardzo mi przykto ze tak wyszlo z ta dawczynia ale wy tylko od dawczyni jajeczka bierzecie a sperem od Twojego meza tak ? wiec jest szansa ze odzidziczy grupe krwi po nim :)
Rozumiem.
Kurcze, tez bym sie zdenerwowana gdyby klinika nie wywiązała sie z tak ważnej części kontraktu. No bez jaj!
Jezeli oboje macie 0, to wasze dziecko biologiczne moze tylko odziedziczyc 0. Na jakiej zasadzie oni Wam dobrali dawczynie z A, to ja nie wiem.....

Do góry