reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

miska126 - oj jeszcze troszku. kazali dopiero 10 ale myślę zrobić pierwszy test na dniach środa może czwartek. nie wiem zobaczymy.

Mam pytanko pewnie głupie ale co tam, gdzieś coś wyczytałam żeby po transferze się nie kąpać tylko brać prysznic. Slyszalyscie coś o tym. Jeśli to prawda to dlaczego i jak długo???

reklama
aniołeczku - no to moze skontaktujcie sie z klinika i powiedzcie ze mieliście mieć dawczynie z ta sama grupa. Moze maja taka. zawsze warto spróbować.

Marcikuk- chodzi o to że jak leżysz w wannie cieplutkiej wody to podgrzewasz ciało do wyższej niż powinnaś temperatury a wysoka temp źle wpływa na zarodeczki!!!!Ja w wannie co prawda nie lubie leżeć, ale i prysznic biorę średnio ciepły, bo zawsze tp aż czerwona wychodziłam po akcji....

dzięki dziewczyny. A jak długo po transferze nie brałyście kapeli??? Ja przeważnie wole się wyprysznicowac ale od czasu do czasu lubię się zrelaksować w wannie.

Marcikuk- z początku twoje zarodeczki są dla organizmu kimś obcym, wrogiem i takie podwyższone temperatury mogą powodować, że organizm je wydali!!!O to chodzi. Ogólnie w ciąży powinno się unikać takich kąpieli, chyba, że temp wody nie będzie za wysoka

reklama
Do góry