reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mi mi - tak właśnie mi się wydawało, ze ktos jeszcze czeka na Bete a , że jestem tu nowa to jeszcze wszystkich nie ogarniam:) Ja na pewno zrobie jutro rano test i co ma byc to bedzie a w poniedzialek jade na Bete. Daj znac jesli tez zdecydujesz sie zrobic test wczesniej. Trzymam kciuki

reklama
lola test nie byl z porannego moczu wiec sie jeszcze ludze ale chyba wole sie nastawic na najgorsze :(((( to wszystko jest takie niesparwiedliwe mam nadzieje ze u ciebie jutro wyjda 2 krechy trzymam kciuki

Sylha super! To w poniedzialek idziesz na kolejna Bete?
Dziewczyny czy orientujecie się jak sie liczy tygodnie ciazy po in vitro? Czy tez od 1 dnia @ czy od transferu? Tak tylko sie zastanawiam ...

reklama
ala kochana ja juz od wczoraj wariuje tymbardziej ze juz nie mam ani jednego mrozaka :((( w niedziele jade na bete to bedzie juz 10dpt wiec jak ma cos wyjsc to wyjdzie dobija mnie to wszystko :(((

minie ja zakazdym razem siedzialam w domu po 10 dni, a wczesniej jak nie pracowalam to caly czas siedzialam w domu i co i tak dupa z tego niekture dziewczyny siedza w domu tylko jeden dzien i sie udaje wiec nie ma reguly jak ma sie udac to sie uda i wiecej w domu siedziec napewno nie bede

ja mialam raczej na mysli dla swojej psychiki:)
ja zamierzam na luzie zyc do poniedzialku max. do wtorku a potem oprocz tego ze nie bede nic dzwigac mam zamiar normalnie zyc...
u mnie zaczynaja sie delikatne bole od czasu do czasu jak na @

Do góry