mi mi - tak właśnie mi się wydawało, ze ktos jeszcze czeka na Bete a , że jestem tu nowa to jeszcze wszystkich nie ogarniam Ja na pewno zrobie jutro rano test i co ma byc to bedzie a w poniedzialek jade na Bete. Daj znac jesli tez zdecydujesz sie zrobic test wczesniej. Trzymam kciuki
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Dzisiaj mój 9DPT i beta: 223 :-), co o tym sądzicie?!?!?
sylha
mama bliźniakowa
Kurde nawet gin mi nie umie na tym etapie powiedzieć ile maluchów to zwiastuje 1 czy 2
Magdusia 31
Fanka BB :)
Lola216 mnie lekarz dodał 2 tyg.do punkcji(ale w sumie jest niewielka różnica jeśli chodzi o 1 dzień@, bo parę dni)
martyna222
udało się ! :)
Hej!Kurde nawet gin mi nie umie na tym etapie powiedzieć ile maluchów to zwiastuje 1 czy 2
tylko czasem piszę bo was wciąż podczytuję :-)
powiem tak moja beta w tym samym dniu była 233,6 i jak widzisz mam bliźniaki;-)
p.s. oczywiście gratuluję
reklama
ala kochana ja juz od wczoraj wariuje tymbardziej ze juz nie mam ani jednego mrozaka (( w niedziele jade na bete to bedzie juz 10dpt wiec jak ma cos wyjsc to wyjdzie dobija mnie to wszystko ((
minie ja zakazdym razem siedzialam w domu po 10 dni, a wczesniej jak nie pracowalam to caly czas siedzialam w domu i co i tak dupa z tego niekture dziewczyny siedza w domu tylko jeden dzien i sie udaje wiec nie ma reguly jak ma sie udac to sie uda i wiecej w domu siedziec napewno nie bede
ja mialam raczej na mysli dla swojej psychiki
ja zamierzam na luzie zyc do poniedzialku max. do wtorku a potem oprocz tego ze nie bede nic dzwigac mam zamiar normalnie zyc...
u mnie zaczynaja sie delikatne bole od czasu do czasu jak na @
Podziel się: