reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ufff jestem po telefonie
na 14 komórek 12 było dojrzałych do zapłodnienia, zapłodniło się 8, teraz mam czekać do poniedziałku (ppodjadę tam, bo i tak muszę badanie krwi zrobić) czy się prawidłowo dzielą. Powiedział, że jeżeli do poniedziałku zostaną tylko 2, to transfer w poniedziałek żeby nie czekać, a jeżeli będzie wszystko git i się będą ładnie dzielić to czekamy do środy- czyli jeszcze jest to wszystko niepewne....

reklama
Sylha, no to super. Teraz tylko kciuki trzymamy za piękne zarodeczki. Jesteś coraz bliżej pięknego brzuszka. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz!

Nostalgia- siemka :D co tam ? ja juz chce dostac @ kurcze zeby pojechac do kliniki i cos wiedziec a tu jeszcze tyle czasu :)

Joweg, cześć kochana :) U mnie bez zmian w sumie. Jestem w procesie kupowania leków. W czwartek mam zaczac wyciszenie, a dopiero dziś receptę do apteki wysyłam. Słabo to widzę, hahaha

A Ty kiedy masz planowana @ ?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) wczoraj wypiłam dwa! piwka a z racji tego, że daaaaawno nie piłam to dziś mam KACA! Głowa mnie boli, żołądkiem narywa! MASAKRA. Już nigdy więcej :)

Lotinda- trochę jestem tym wystrachana, bo koleżanka powiedziała, że jak jej zostawałay przeważnie po 2 to zawsze w 3 dobie obumierały:zawstydzona/y:- ta doba jest podobno decydująca.....Teraz to widzę, że te zastrzyki, narkoza to wszystko pikuś w porównaniu do tej niepewności, która towarzyszy teraz...

reklama
Hej Kobietki.
Ala 36 - naprawde bardzo,bardzo mi przykro :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Na szczescie jednak masz mrozaczki i w najblizszym czasie mozesz spokojnie je odebrac, glowa do gory !!!! rowniez jak pisalas w Niemczech in vitro jest refundowane w 50%.
sylha - trzymam kciuki za piekne zarodki aby przetrwaly do 5 doby.

Do góry