reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lotinda ma racie ty to ty i twoje ciało i zarodeczki :-)
a ja byłam dzis na betce i o 13 wynik - stresik jest, zeby tylko przyrosła betka.prosze.

reklama
Ala 36 Przykro mi,wiem co czujesz.Przechodziłam to niedawno i może Cie nie pocieszę teraz za bardzo,ale za jakiś czas poczujesz się lepiej...

Sakmi1 Kciuki zaciśnięte:tak:

Hej dziewczynki trzymam kcioki za was wszystkie ktore podchodza i za te ktore beda testowac.:-):-):-):-) Ja leze i sie kuruje dopadlo mnie jakies straszne przeziebienie niemam sily na nic.:-(

kaska-nie wiem dlaczego ale wszytkie choroby i mnie lapaly w 1 trymestrze.moze to reakcja organizmu na nowa sytuacje.po kilku dniach mi przechodzilo.zycze zdrowka!:-)

no iiiiiiiiiiiiiiiiii 120 :-) i to prawda z kazdym dniem coraz wiecej strachu. czasami cos zaboli brzuch ale tak chwilowo no i ten śluz mnie martwi troche z krwia- we wtorek wizyta u dr. dzieki kobietki za kciuki i za nadzieje. wy dajecie dużą siłę.

reklama
Do góry