reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Juz jestem z powrotem razem z trójeczką maluchów. Z pięciu zarodków 2 były ladne, jeden słabiutki, ale też go wzięłam, bo gdzie bedzie mu tak dobrze jak nie u mamusi. Pozostale 2 sie rozpadly :( Niestety nie mam juz mrozaczkow, wiec proszę przeogromnie zaciskac kciuki, żeby dzieciaki chciały ze mna zostać :)

reklama
naklej sobie na brzuch plasterek i nie odklejaj dopoki sam nie odejdzie. I mysl o tym, ze dzieki niemu sie uda:)) tak mowily dziewczyny:))

anna_ zaciskam mocne kciukasy !!
zazdraszczam tego momenu bo jakby nie było jesteś mamą :)już.. :)
Juz jestem z powrotem razem z trójeczką maluchów. Z pięciu zarodków 2 były ladne, jeden słabiutki, ale też go wzięłam, bo gdzie bedzie mu tak dobrze jak nie u mamusi. Pozostale 2 sie rozpadly :( Niestety nie mam juz mrozaczkow, wiec proszę przeogromnie zaciskac kciuki, żeby dzieciaki chciały ze mna zostać :)

anna_ teraz pozostaje CI tylko juz rozmawiac z malenstwem:)) i mowic, zeby zostalo:)) sorki przeciez masz 3 zarodeczki takze, zwby cala trojka zostala

anna_ a jak juz Ci wsadzil Twoje dzieciaki to robil Ci jeszcze USG czy juz nie?
masz trzy bobaski w sobie to musi byc dobrze
JO.M trudno wyczuc czy cos pomagaja te tablety......

anna...kochana super, aby maluszki zostaly u ciebie!:-) bedzie dobrze, czekamy na pieknie wysoka betke:tak:
a ja wrocilam od endokrynologa, po usg tarczycy wyszlo wszystko rewelacyjnie, tarczyca zdrowa, wiec nie wiadomo czemu podwyzszony stan TSH...ale dzis zrobilam jeszcze jedno badania TSH, moze to byl chwilowy skok, bo nic nie wskazuje, ze cos sie dzieje. zrobilam jeszcze TSH z rozbiciem na ft3, ft4 i anty TPO i anty TG :-)

Hej dziewczyny
dawno się nieodzywałam ale 03.01.2012 miałam transfer 2 blastusi. Niestety nieudany. Dziś zrobiłam bete - wynik 0,19 i widzę lekkie plamienie. Powiedzcie co teraz bo czuję się bezradnie. Czy muszę dzwonić do kliniki czy jechać dopiero po okresie i czy mam odstawić leki - no chyba tak. Mam 2 mrozaczki blastki , jak wygląda criotransfer i ile kosztuje no i kiedy można do niego podejść. dzięki, ale mi źle.

reklama
anna przesyłam fluidki ciążowe &&&&&&&&&&& żeby zarodeczki zostały z Tobą
Meg bardzo mi przykro,że sie nie udało-następnym na pewno się uda-u mnie w klinice było tak,że jeśli się nie uda, to zadzwonić i poinformować ich oraz leki odstawić-najlepiej zadzwoń i Ci wyjaśnia

Jestem po 1 USG -wszystko jest w porządku i jest piekny pęcherzyk płodowy-USG serduszkowe 24 stycznia:-)

Do góry