reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

anna_ a jak juz Ci wsadzil Twoje dzieciaki to robil Ci jeszcze USG czy juz nie?
masz trzy bobaski w sobie to musi byc dobrze

Usg zrobili mi po wprowadzeniu cewnika, przed wprowadzeniem zarodkow, żeby sprawdzić czy jest na odpowiednim miejscu. Po juz nie.
Magdusiagratuluję i zazdroszczę pięknego widoku usg:)
Meg też uważam, że samemu nie można leków dostawać, trzeba zadzwonić do kliniki. Co do Criotransferu to możesz podejść na cyklu naturalnym jeśli masz normalne owulacje i to od razu w tym cyklu. Umawiasz sie na pierwsza wizytę 10 dc i obserwujesz rosnący pecherzyk. Potem 5dni po owulacja (bo masz blastocysty) jest kriotransfer. W mojej klinice kosztował 1200zl.

Ostatnia edycja:
reklama
nio i nadal nikt nie kupil Puregonu ode mnie... a mam do sprzedania te najwieksze opakowanie Puregonu 900jm. Sprzedam znacznie taniej niz w aptece wiec jesli komus potrzebny to dajcie znac...

anna przesyłam fluidki ciążowe &&&&&&&&&&& żeby zarodeczki zostały z Tobą
Meg bardzo mi przykro,że sie nie udało-następnym na pewno się uda-u mnie w klinice było tak,że jeśli się nie uda, to zadzwonić i poinformować ich oraz leki odstawić-najlepiej zadzwoń i Ci wyjaśnia

Jestem po 1 USG -wszystko jest w porządku i jest piekny pęcherzyk płodowy-USG serduszkowe 24 stycznia:-)
Gratuluje:-):-):-):-):-)

A ja kiepsko sie czuje zawroty glowy wszystko mnie boli nogi rece masakra jakas. Leze bo nieda sie chodzi mam wrazenie ze sie wywroce.:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anna_ trzymam kciuki żeby dzieciaczki zostały u Ciebie ;)

Dziewczyny ja byłam u endo bo moje TSH wyszło 3,67. Przepisała mi euthyrox 25, powiedziała że do 6 tyg. powinno spaść do 1-2 i jak spadnie to mogę podchodzić do in vitro tylko euthyrox mam brać aż do porodu (w przypadku zajścia w ciążę :) ) Czy któraś z Was brała ten lek? Jak samopoczucie po nim? Ja tak się boję skutków ubocznych... Zwłaszcza ze 28 stycznia bierzemy ślub, a leki mam brać od jutra :)
A i Pani doktor mi poleciła, że jesli w Warszawie to INVIMED a nie NOVUM... i tak się własnie zdecyduję, bo na poczatku też byłam za INVIMEDEM tylko ten mój lekarz jest powiązany z Novum, ale w końcu moje zdanie ważniejsze :)

A ja kiepsko sie czuje zawroty glowy wszystko mnie boli nogi rece masakra jakas. Leze bo nieda sie chodzi mam wrazenie ze sie wywroce.:-(

Ale z tego co wcześniej zrozumiałam jesteś w ciązy, tak? Może dlatego... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej i jestem juz po egzaminie niepotrzebnie sie stresowalam :) maz byl po wyniki badan i sa dla nas nie jednoznaczne w sumie jedno wyklucza drugie niby ma cos na plucach 4,2 cm a w nasteponym zdaniu pisze ze wzsytsko jest bez zmian :) to chyba jakis dowcip i chyba ktos sie znowu pomylil mam tego juz dosc :(:(:((

Meg
strasznie mi przykro, tule mocno
ty sie leczysz w krakowie w macierzynstwie chyba dobrze pamietam... jak cos pokrecilam to przepraszam... criotransfer kosztuje chyba 1000zl jak sie nie myle bo ja podchodzilam w czerwcu i moge juz nie pamietac... do criotransferu niby mozna podchodzic w nastepnym cyklu...

Ostatnia edycja:
reklama
mi mi ja musze odczekac jeden cykl zeby podejsc do crio ale na razie nie podchodzimy... normalnie jakkos teraz maialbym juz crio :):-)

Do góry