reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ona mi tu napisala, ze chyba 3dc, ale jak mowisz, ze to wszystko jedno, to wzystko jedno kiedy zrobie, tylko wtedy musze zrobic jeszcze FSH, bo mi TSH przy gornej granicy wyszlo, powinno byc niby 2.5 a ja mam 3.8, szkoda tylko, ze pewnie strace jedne cykl, bo mi @ wypada na swieta, wiec wtedy pewnie zadnych badan nie zrobie:-(

MoonDust czekam na dobre wieści po 15:tak:
miliaa odp. Ci na priv

Dziewczyny zadzwonili do mnie z Novum-wszystkie 12 komórek się zapłodniło, ale potem jedna obumarła:-(a dwie przestały się rozwijać więc zostało 9 komóreczek (bardzo się cieszę)Jutro o 12.30 będę miała podane bąbelki.

Palu a jak tam u Ciebie?????

Jo.M czyli jutro razem mamy transfer???

Magdus do mnie jeszcze nie dzwonili. Tzn zadzwonil do mnie gin bo mu esa napisalam, ze mnie zoladek boli. To zadzwonil jak sie czuje i mowil, ze niby 9 sie zaplodnilo z 11 ale to ma do mnie jeszcze embriolog dzwonic ze 100% wiadomosciami, a transfer jak cos to w czw czyli w piatej dobie. Chyba, ze bede miala hiperke to nie bede miala. Ale mi mowil przez tel, ze niby nie bede jej miala
A jak sie czujesz? Boli Cie cos? spuchnieta jestes?
aha i dzisiaj zaczely mnie troche kloc jajniki

Ostatnia edycja:
milaa -a czego ty robisz te AMH? ZADNEJ wartosci dodanej to nie ma. zrob se tylko fsh i po krzyku. tansze a na cel ivf wystarczajace. co do twego TSH to masz za wysokie i powinnas sie podleczyc ZANIM przystapisz do ivf bo moga twe wysilki isc na marne. twoje tsh powinno spasc do 2.5 jak piszesz i nie ruszaj z programem poki sie tak nie stanie. tarczyca bardzo wazna dla ciazy i nie warto marnowac kasy jesli nie jest to uregulowane. niewazne co ci lekarz powie - moze ci konowal powiedziec ze norma hest do 4 i ze nie trzeba leczyc. znajdz endokrynologa takiego co cie podleczy a jak nie to sie sama podlecz jak ja

Magdusia 31 No to super wieści , 9 zarodków to super. No raczej razem będziemy mieć transfer , oby moje zarodki się rozmroziły.
Ja mam mieć transfer o 17:30

palu_nr1 To trzymam kciuki za końcowe wiadomości. Daj znać jak Ci oddzwonią

reklama
Do góry