reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na niczym nie mogę się skupić :-D myślę tylko o tym i o niczym więcej :-D z tego wszystkiego zapomniałam dowiedzieć się kiedy mam przyjść na wizytę hehehehe, jutro zadzwonię do lekarza :-D Dzięki dziewczyny za całe wsparcie i w ogóle że przez te parę dni miałam Was tutaj na tym forum, jak to dobrze móc od razu się z kimś takimi dobrymi wieściami podzielić :-)

moondust wielkie gratki, i jak dlugo sie tak zle czulas?
Bylam dzis u gina i napisal. brzuch miekki, niebolesny bez objawow otrzewnowych. jajniki ob 9x6cm bez torbieli, nieznaczna ilosc plynu w zat douglasa, plynu w j oplucnej nie sywierdzam.

Moon...relewacja!! bardzo sie ciesze i sciskam :-) !!

milaa -a czego ty robisz te AMH? ZADNEJ wartosci dodanej to nie ma. zrob se tylko fsh i po krzyku. tansze a na cel ivf wystarczajace. co do twego TSH to masz za wysokie i powinnas sie podleczyc ZANIM przystapisz do ivf bo moga twe wysilki isc na marne. twoje tsh powinno spasc do 2.5 jak piszesz i nie ruszaj z programem poki sie tak nie stanie. tarczyca bardzo wazna dla ciazy i nie warto marnowac kasy jesli nie jest to uregulowane. niewazne co ci lekarz powie - moze ci konowal powiedziec ze norma hest do 4 i ze nie trzeba leczyc. znajdz endokrynologa takiego co cie podleczy a jak nie to sie sama podlecz jak ja
robie AMH, bo tak mi kazali w Novum, wiec musze...:-) a dr powiedziala mi, ze tsh mam troche za wysokie i musze jeszcze raz zrobic...moze w tych badaniach wyjdzie nizsze...tylko zastanawiam sie co to oznacza. bo przeciez niby mieszcze sie w normie, no ale blizej jestem tej gornej granicy.
a ty tez tak mialas? czym sie leczylas? czy tarczyce ciezko sie leczy? i czy w ogole to jest wyleczalne czy nie?

reklama
Magdusia miałam 3 dniowego zarodka :) trzymam kciuki za Twój jutrzejszy transfer :)

palu do dwóch dni po punkcji czulam sie dosc fatalnie, w dniu transferu juz czulam sie lepiej ale po transferze znow bol i lezenie. Bol i zle samopoczucie to tak mniej wiecej do 3 dni po transferze, pozniej juz bylo coraz lepiej. Mowie Ci, kladz sie i lez! To nakaz :) zbieraj sily do transferku :)

Dostalam dzis kolejne 10 ampulek Clexane, czyli jeszcze 20 przede mna, jeszcze chwila i bede je robic z zaknietymi oczami :-) bo juz nawet pieczenia zadnego nie czuje ani wklucia :-)

Do góry