reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kajka - beta juz wyjsc powinna jesli mialas blastki, nie za wczesnie wiec trzymam kciuki za jutro.

aisha - ano niejedno sie przeszlo. stety albo niestety - wszystko trzeba z pokora przyjac, a nagroda jakos przyszla. wazne by sie nie poddawac....

reklama
Cześć dziewczyny, dzisiajw nocy prawie w ogóle nie spałam, pobolewał i dalej pobolewa mnie brzuch i tylko czekałam aż ze mnie chluśnie @, ale narazie cisza.Badania pobrane, wyniki będą za jakieś 3-4 godziny. Siedzę w pracy i nie mogę się na niczym skupić. Wszystkie flaki mi się normalnie wywracają. Ale wyniki sprawdzę raczej dopiero po powrocie do domu, bo jak będą negatywne to nie chcę się tutaj rozpaść na kawałki. Och co my kobitki musimy przechodzić...gehenna

kajka78 Witam kochana , niestety musimy chyba swoje przejeść ale jaka nagroda Nas czeka. Wiem ,że te oczekiwanie na wynik to jest jakaś masakra. Ja przy ostatnim razie odebrałam wynik i wyszłam z laboratorium nie patrząc na niego. Musiałam usiąść na ławce bo myślałam że do auta nie dojdę z nerwów.
Ale u Ciebie będzie dobrze 3 zarodki podane w 5 dobie to nie ma innej możliwości jak pozytywna beta. Głowa do góry.

Aisha_23 , danii Jak tam dziewczynki samopoczucia.

Ja już nie mogę się przyszłego tygodnia doczekać , wizyta 14 - oby wszystko było dobrze.

Właśnie się dowiedziałam, że nie mam mrozaczków :no: dopadł mnie totalny dół, czuję złość i niechęć do tego wszystkiego. Skoro nie mam mrozaków, to jestem pewna, że i podane zarodki się nie zadomowią. Ja już w ciąży byłam trzy razy, wiem, że przede wszystkim pierwszym objawem u mnie jest ból piersi, a teraz nie czuję kompletnie nic Kurcze to wszystko jest takie niesprawiedliwe.
Przepraszam za to nastawienie,ale jakoś nie mogę się dzisiaj pozbierać.

Ostatnia edycja:
danii Bardzo mi przykro z powodu mrozaczków , może dlatego nie dzwonili z kliniki dziady.:-( Ja w prawdzie w ciąży nie byłam , ale powiem Ci że przy każdym podejściu miałam całkiem inne odczucia więc reguły nie ma. Nie martw się , musi być dobrze. Pozdrawiam

danii przykro mi:( , ale badz dobrej mysli! To znaczy ze teraz musi sie udac! zobaczysz! glowa do gory kochana! Jo. M no ide dzis pierwszy dzien do pracy, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Brzuch raz boli, raz nie...nie wiem co myslec... kajka 3mam mocnooo kciuki, musi sie udac!

danii przykro mi, wiem co czujesz, jestem w takiej samej sytuacji. Mrozaczków nie mam więc pozostaje nadzieja tylko na to co mamy już w środeczku. Z całego serca Ci życzę kochana żeby się udało.

Ja się czuję jak na @, piersi jak balony i bolą, brzuch też od wczoraj zaczął pobolewać. Boję się strasznie. Powoli jajko znoszę....:eek:

Aisha - oszczędzaj się w pracy :)

Jeszcze troszkę i już będę wiedzieć...

reklama
Do góry