kajka78 - mimo tego co napisalas, ja wierze ze sie uda jest dobrze, naprawde. Nie trac nadziei. Ja stracilam i mi wstyd. A okazalo sie ze test ciazowy wyszedl pozytywny. Nie wiem jak dalej sie to u mnie potoczy ale obiecalam sobie ze nie bede trracic nadziei. Wierze ze zakonczy sie dobrze i urodze zdrowe dziecko. I ty tak mysl. Powtarzaj sobie to w myslach. ROb sobie wizualizacje jak zarodki pomyslnie sie u Ciebie rozwijaja i jak im tam dobrze. O tak. Wlasnie tak masz myslec
sakmi1 - ja podchodzilam do IVF w Oxford Fertility Clinic w UK. Ty jestes w PL?
danii powiedz im co o tym myslisz, to jest bardzo nieprofesjonalne podejscie i nie powinno miec miejsca , szczegolnie jesli chodzi tu o tak wazne informacje, w tak waznym okresie zycia.
A u mnie bez zmian, kolejnego testu dzis nie robilam, zrobie jutro. Zaczely mi sie mdlosci, baardzo silne ale ciesze sie bardzo, moga trwac i 9 mcy. Moj maz ubral mi dzis choinke, nastrajam sie na swieta;-)
sakmi1 - ja podchodzilam do IVF w Oxford Fertility Clinic w UK. Ty jestes w PL?
danii powiedz im co o tym myslisz, to jest bardzo nieprofesjonalne podejscie i nie powinno miec miejsca , szczegolnie jesli chodzi tu o tak wazne informacje, w tak waznym okresie zycia.
A u mnie bez zmian, kolejnego testu dzis nie robilam, zrobie jutro. Zaczely mi sie mdlosci, baardzo silne ale ciesze sie bardzo, moga trwac i 9 mcy. Moj maz ubral mi dzis choinke, nastrajam sie na swieta;-)