reklama
Witam. Mam pewnien problem. Jestem po invitro. Dta ostatniej miesiączki 28.07 zapłodnienie było 08.08 a transfer 13.08.11. Licząc od dnia ostatniej miesiączki jestem w 8 t.c a licząc od zapłodnienia w 6t.c. Problem jest tego typu że na usg widoczny jest tylko sam pęcherzyk płodowy 14.09 w wielkości- 6mm a 15.09-7,7 mm. Nie ma pęcherzyka żółtkowego ani zarodka. Byłam u 2 lekarzy. Beta hcg 09.09-3546.Oznaczałam beta hcg 14 razy w okolicach 200 spadała a potem juz rosła ladnie. Miałam podane 2 blastocysty. Lekarz u którego byłam ostatnio powiedział ze wszystko jest ok mam przyjsc na wizyte 26.09. i ze bedzie widac dopiero pęcherzyk żółtkowy. Ja nie rozumiem dlaczego ta ciąza tak wolno sie rozwija. Czy ktos miał taki przypadek? Nic na ten temat nie znalazłam. Ten lekarz mowi ze miał juz takie pacjentki po invitro z tym problemem. Nie kazał liczyc ciązy od dnia ostatniej miesiączki w sumie to sam nie wiedział chyba jak to liczyc. Wszystko wydaje mi sie jakie strasznie opóznione o 3-4tyg. Czy ja bede w ciązy 10 miesiecy chodziła?
Matylda78
Fanka BB :)
Sakmi - serdeczne gratulacje!
Dla wszystkich dziewczyn przesyłam ciążowe fluidki ode mnie i mojej podskakującej w brzuchu kruszynki
Dla wszystkich dziewczyn przesyłam ciążowe fluidki ode mnie i mojej podskakującej w brzuchu kruszynki
Witam dziewczynki,
Byłam u gina no i teraz mam miec jeden cykl na anty i od następnego zaczynamy od nowa. Podczytując wasze posty, zdałam sobie sprawę z tego, że ja też nigdy nie choruję, wspomniałam mu o tym, więc powiedział, że przy nastęnym podejściu dorzuci mi sterydy Ale będę grubsek! No ale cóż, niech ten czas teraz szybko leci.
Czy któraś z was może brała Decapeptyl zamiast Gonapeptylu?
Byłam u gina no i teraz mam miec jeden cykl na anty i od następnego zaczynamy od nowa. Podczytując wasze posty, zdałam sobie sprawę z tego, że ja też nigdy nie choruję, wspomniałam mu o tym, więc powiedział, że przy nastęnym podejściu dorzuci mi sterydy Ale będę grubsek! No ale cóż, niech ten czas teraz szybko leci.
Czy któraś z was może brała Decapeptyl zamiast Gonapeptylu?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
danii
nie bedziesz gruba po sterydach - bierze sie je krotko
decapeptyl i gonapeptyl to to samo - zmienili nazwe
nie bedziesz gruba po sterydach - bierze sie je krotko
decapeptyl i gonapeptyl to to samo - zmienili nazwe
reklama
Podziel się: