reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

aniija czy ja już Ci gratulowałam??? Czy pipa zapomniałam:):)Co do bliźniąt też mi się tak w sumie troszkę marzyły....ale naprawdę jedno zdrowe serduszko mi wystarczy za wszystkie skarby tego świata....:)

reklama
Kochane, bardzo wam dziękuję za wsparcie, to bardzo miłe.
Miałam chwile zwątpienia, bardzo już bym chciała dalej działać z crio, a ta @ nie przychodzi. Na dodatek nie mam żadnych jej objawów.

Szarlotka - wielkie kciuki trzymamy, będzie wszystko w jak najlepszym porządku,
Konwalijko - dziękuję!!!
oczywiście wielkie gratulacje, dla Anjjii!!!!
Dorocica - ja też miałam histeroskopię, w sumie szybka piłka, tabletka valium - odpływasz, potem 15 minut na fotelu gin i to wszystko, oczywiście, jesli tam nic nie znajdą. Będzie dobrze. Ja dla świętego spokoju zrobiłam badanie, choć w sumie wiedziałam, ze będzie ok...
mi mi / matylda78 ja już nie wiem jak to jest z tymi cyklami... i tak nie mam wyjścia, zrobię na bezowulacyjnym i będę wierzyć w powodzenie!!!!!
Kasia 30 dziękuję!!!!!!
Całuję gorąco!!!!:-)

Oj dziewczynki jak to mozna się od Was wiele rzeczy dowiedzieć.
Dorocica - widze, że wiele dzieczyn miało to badanie i wielu przypadkach okazało się że było niezbędne. Tak więc nie ma się nad czym zastanawiać. Ja to nawet nie miałam o tym zielonego pojecia :) Może i mnie ono czeka po poronieniu. Co tu dużo mówić jak mus to mus;-)

Hej dziewczynki:):)Wróciłam:)Jest serduszko:):):):):)Dzidziuś zdrowy , wszystko w jak najlepszym porządku:)uuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff Dzięki za trzymanie kciuków....pomogło:):):):)

Szarlotka80 suuuper,trzymam kciuki za ciebie i za twojego dziudziusia:-)
Ja byłam u mojego lekarza w sparwie stanu zapalnego,powiedział,ze to od luteiny dopochwoweji przrepisał mi luteine podjęzykową. Pytał się czy boli mnie brzuch i piersi.Powiedziałam,ze brzuch tak a piersi mam nabrzmiałe.Powiedzial,ze to dobry objaw:-) zobaczymy:tak:

matylda79
w polsce podchodze, a tak w ogole to ja juz sama nie wiem jak to jest wsumie z tym podejsciem i mam tylko taka nadzieje ze wkoncu zobacze wysoka betke :))))) wsumie zobaczymy bo musi sie wkoncu nam UDAC :)))))))))

katya1
UDA SIE trzymam kciukasy :))))))

konwalia
No widziszmnie tez sie wszystko przeciagnie, no coz tak mialo byc
Myslalam nad wlozeniem 3 dlatego ze dwa razy sie nie udalo a z tego co wiem to przy 3 zawsze wieksze szanse ale u mnie nie ma mowy o tym wiec wiem juz ze bedzie transfer dwoch zarodeczkow mam nadzieje ze ten akorat bedzie szczesliwy :))))) i ze znow jakas niespodzianka nie wyskoczy po drodze

szalotka80
ciesze sie ze wszytko wporzadku :))))))) to sie naogladalas dzisiaj oj az zazdroszcze (ale pozytywnie)

Hej dziewczynki:):)Wróciłam:)Jest serduszko:):):):):)Dzidziuś zdrowy , wszystko w jak najlepszym porządku:)uuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff Dzięki za trzymanie kciuków....pomogło:):):):)

NO to cudnie!!! Gratuluję!!!:-) a ja dopiero 15 maja następne usg i już się robie coraz bardziej nerwowa przez tą niepewność czy wszystko jest w porządku... Ale wierzę że moje 2 serduszka już są duże i zdrowe:tak:

szarlotka - raz jeszcze GRATULUJĘ!!!!!!! Ale ja wiedziałam, że będzie dobrze! Ciekawe czy moje drugie przeczucie, że to będzie syn też się sprawdzi :-):-):-)
Ja też dziś po wizycie u lekarza. Toczyliśmy dość długą dyskusję o natulanych i bezowulacyjnych podejściach do criotransferu. Powiedział, że statystyki pokazują, że efekt jest porównywalny i nie ma większego znaczenia czy podejście było na cyklu naturanym czy przy użyciu leków. Stwierdził, że zasadniczo różnica polega tylko na tym, ze przy użyciu leków jest po prostu łatwiej (nie trzeba jeździć tak często na usg monitorujące owulację jak przy podejściu naturalnym) no i podawanie leków powoduje, że jest pewność, ze do transferu dojdzie (przy cyklu naturalnym może być różnie). Taką wyniosłam wiedzę z dzisiejszej wizyty...Moje następne podejście będzie już na lekach - lekarz stwierdził, że to głównie po to aby zminimalizować już to przekładanie w czasie (by pacjentka psychicznie dała radę :-D).
Jak wstępnie policzyam i jak @ przyjdzie regularnie jak zwykle to transfer mógłby być w ostatnich dniach maja. Ale już się nie nastawiam bo wiemy jak to się czasem kończy...

reklama
dziewczyny ja dzis umieram ze strachu:-( ostatnio pisalam ze czasami cos tam brzuch zakluwa i na tym koncza sie moje objawy ciazowe. ale dzis jakos tak dziwnie pobolewaja mnie jajniki tak jak zazwyczaj na okres. czy to tez jest normalne? zwariuje do tego usg! jak maluszek zdrowo rosnie to ma prawo pobolewac ale czy tak dziwnie jak mnie? jejku jak tu spokojnie dac mu sie rozwijac bez stresu...

Do góry