reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hejka:-)

Jestem juz po transferze....czuje sie super....mam w brzuszku podane 2 zarodeczki, jeden 8-mio komorkowy, a drugi 10-cio komorkowy:-D
Lekarka powiedziala ze zarodeczki sa super jakosci, wiec teraz oby zostaly ze mna na 9-mcy...
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki:tak:

reklama
myszka28 a zarodeczki zostały??

jutro śmigam do gina i nie wiem jak przezyje tą wizytę, kurcze pzrecież mam @ , napewno z tego przerażenia zapomnę o co mam zapytać:( już nie wiem o co powinnam pytać, ale mnie nerw łapie.

lolitka200 czy wrócisz do Białego?n

Ostatnia edycja:

Jestem juz po transferze....czuje sie super....mam w brzuszku podane 2 zarodeczki, jeden 8-mio komorkowy, a drugi 10-cio komorkowy:-D
Lekarka powiedziala ze zarodeczki sa super jakosci, wiec teraz oby zostaly ze mna na 9-mcy...

to SUPER!!!! Oby oba z Toba zostały :-):-):-):-) a czas szybko leciał do bety

dorocica nie stresuj sie a pytania lepiej spisz na kartce

myszka, zatem teraz kciuki wielkie za wgryzanko

asiiek u mnie nadal nic, czekam jeszcze az zrobimy drugi raz badanie nasienia.Czytam o nasieniu ciagle i bez przerwy do obrzydzenia!!! Ale nie mam nadziei ze mi mu sie poprawi, chcialabym juz zaczac to wszystko! I bardziej sie z wami tu skumac, a tak narazie nic nie wiem nic nie robie, w takim zawieszeniu jestem. A jak tutaj sa jakies nowe fasolki ???

asiiek u mnie nadal nic, czekam jeszcze az zrobimy drugi raz badanie nasienia.Czytam o nasieniu ciagle i bez przerwy do obrzydzenia!!! Ale nie mam nadziei ze mi mu sie poprawi, chcialabym juz zaczac to wszystko! I bardziej sie z wami tu skumac, a tak narazie nic nie wiem nic nie robie, w takim zawieszeniu jestem. A jak tutaj sa jakies nowe fasolki ???

a Twoj chłopek bierze cos na poprawe wyników?

reklama
Do góry