reklama
Przykro miRobiłam betę dzisiaj 10dpt. Niestety wynik negatywny. Brak ciąży. Będziemy próbować dalej
Jaki jest dalszy plan ??
A nie myślisz o rozszerzeniu badan przed przystąpieniem do procedury?Udała się komuś ciąża właśnie z taką blastką 4bc? Albo i ze słabszą?
Z tego co wiem klasa blastki nie ma wiele do powodzenia transferu.
Ja nawet nie wiem jakie miałam z dwóch podanych jeden transfer zakończony sukcesem.
marzycielko
Fanka BB :)
Pamiętaj że ocena zarodków to ocena na oko i bywa tak że zarodek AA nie da ciąży a BC da ciążęUdała się komuś ciąża właśnie z taką blastką 4bc? Albo i ze słabszą?
Ale co mi to da. To był mój 6 transfer (przy 4 poroniłam a z 5tego mam córeczkę)A nie myślisz o rozszerzeniu badan przed przystąpieniem do procedury?
Z tego co wiem klasa blastki nie ma wiele do powodzenia transferu.
Ja nawet nie wiem jakie miałam z dwóch podanych jeden transfer zakończony sukcesem.
Odniosłam wrażenie, że czułam jak zarodek próbował się za implantować bo jakoś 3 dni po transferze miałam skurcze i myślę, że dlatego się nie udało.
Zastanawiam się ewentualnie tylko czy nie podać odrazu dwóchAle co mi to da. To był mój 6 transfer (przy 4 poroniłam a z 5tego mam córeczkę)
Odniosłam wrażenie, że czułam jak zarodek próbował się za implantować bo jakoś 3 dni po transferze miałam skurcze i myślę, że dlatego się nie udało.
Też bym się nad tym zastanowiła - tylko czy w Twojej klinice by się na to zgodzili?Zastanawiam się ewentualnie tylko czy nie podać odrazu dwóch
reklama
Lea2022
Moderator
@marzycielko powodzenia jutro! O której wizyta?
Podziel się: