Ruda08
Fanka BB :)
No popatrz, popatrz gratulujeBeta 270
Progesteron 35
Dziś 9dpt
Życzę nudy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No popatrz, popatrz gratulujeBeta 270
Progesteron 35
Dziś 9dpt
Leć na betę przy 5 dniowych zarodkach coś powinno wyjść.U mnie dzisiaj 6dpt a ja jakoś nie czuję tego w sensie czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych transferach wiem że jeszcze nic nie jest pewne ale jakoś nastawiam się na ten gorszy scenariusz
Ja tez nie czułam nic zarówno przy tym transferze z którego mam córkę, i przy tym ostatnim tez...U mnie dzisiaj 6dpt a ja jakoś nie czuję tego w sensie czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych transferach wiem że jeszcze nic nie jest pewne ale jakoś nastawiam się na ten gorszy scenariusz
Czekasz jeszcze tak długo? Rob betę dziś albo jutroU mnie dzisiaj 6dpt a ja jakoś nie czuję tego w sensie czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych transferach wiem że jeszcze nic nie jest pewne ale jakoś nastawiam się na ten gorszy scenariusz
Nie nastawiaj się ani negatywnie ani pozytywnie.U mnie dzisiaj 6dpt a ja jakoś nie czuję tego w sensie czuję się tak samo jak przy poprzednich nieudanych transferach wiem że jeszcze nic nie jest pewne ale jakoś nastawiam się na ten gorszy scenariusz
Nigdy nie spieszy mi się do bety i z reguły robię ja w 8dpt aby mieć pewność że beta musi być pozytywna ale może zrobię ją jutroCzekasz jeszcze tak długo? Rob betę dziś albo jutro
Próbuje zajść głowę ale nie jest to takie łatweNie nastawiaj się ani negatywnie ani pozytywnie.
Wiem trudno się mówi.
U mnie w dalszym ciągu sytuacja niepewna i emocje jakie mi towarzyszyły przez ostatnie prawie 3 tygodnie były tak ogromnie różne.
Wiem co czujesz!
Ale pamietaj bierzesz leki pomagasz organizmowi jak tylko możesz przy ciąży reszta nie jest już od nas zależna a stres nie wpływa dobrze.
Trzymaj się i zajmij głowę w inny sposób. Może kino, kawa na mieście z przyjaciółmi. Jakaś fajna książka?