reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nigdy nie spieszy mi się do bety i z reguły robię ja w 8dpt aby mieć pewność że beta musi być pozytywna ale może zrobię ją jutro

Ja tam wierzę że w Twoim brzuszku właśnie dzieje się magia 😍

Zasługujesz na to ✊🏻

No i taka kolej rzeczy ! Kazda ktora przejmuje kalendarz prędzej czy później zostaje w ciazy ♥️

reklama
ja bez leków nie mam okresu nigdy więc dla mnie norma - pcos i chroniczny brak owulacji i miesiączek - po prostu mój organizm śpi i ciągle myśli że jest 5-6dc, progesteron w 100dc jest taki jak na początku cyklu więc z czego mam mieć okres jak nic nie spada?
To ja mam miesiączki ale bez owulacji. Przynajmniej do teraz bez 😜 okazało się że przy karmieniu piersią jedna się zamotała i doszło do zapłodnienia z jakim finałem nie wiem ale to i tak dużo 😉

Załączniki

• IMG_3947.png
    IMG_3947.png
    78,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry