reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak . Wczoraj 7dpt i beta 96,40 🥰

Cieszę się i boję jednocześnie 🤡

Nie chciałabym stracić i tego dzieciątka 🥹
Rozumiem😔wiele przeszłaś. Strach to już chyba zawsze nam będzie towarzyszył zwłaszcza na tym etapie. Ale trzeba mieć nadzieję że będzie wszystko wporzadku. Wkoncu doktor Bartosz czyni cuda 🤗☺️ jutro powtarzasz betę ?

Miałaś jakieś objawy ?
Wiem że z tymi objawami to różnie bywa ale tak bardzo bym chciała dostać jakiś znak że tym razem się udało, boję się kolejnej porażki :(

Wiesz co ja byłam w ciąży już 4 razy i za każdym razem pierwszą oznaką jaką mam to zmieniające sie sutki 😃.
Robią się większe i takie stożkowate jakby 😜no i więcej żyłek na piersiach mi się robi .
W pierwszych dniach po transferze zawsze boli mnie kręgosłup w krzyżu ale to może być i ze starości 😂

Będę czekać na twoją betę jak na swoją !
Mocno wierzę że tym razem się uda !🤞🏻✊🏻

Rozumiem😔wiele przeszłaś. Strach to już chyba zawsze nam będzie towarzyszył zwłaszcza na tym etapie. Ale trzeba mieć nadzieję że będzie wszystko wporzadku. Wkoncu doktor Bartosz czyni cuda 🤗☺️ jutro powtarzasz betę ?

No ja się śmieję do doktorka że jak on zaparkuje to nie ma bata 😂 musi się udać 😂🥳

Tak , tak jutro powtórka . Potem w piątek i koniec 😜 więcej się kłóć nie zamierzam 🤡

reklama
Do góry