PAULANGELA
Fanka BB :)
No to czekamy dalejTak ale przyrost malutki więc już sama nie wiem zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamy dalejTak ale przyrost malutki więc już sama nie wiem zobaczymy
Tyle mi pozostaje dziękuję że jesteście ze mną w tej chwili.No to czekamy dalej
Super wieści.Jestem po wizycie.
Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, za 2 tygodnie wizyta serduszkowa
Rozumiemwiele przeszłaś. Strach to już chyba zawsze nam będzie towarzyszył zwłaszcza na tym etapie. Ale trzeba mieć nadzieję że będzie wszystko wporzadku. Wkoncu doktor Bartosz czyni cuda jutro powtarzasz betę ?Tak . Wczoraj 7dpt i beta 96,40
Cieszę się i boję jednocześnie
Nie chciałabym stracić i tego dzieciątka
Miałaś jakieś objawy ?Tak . Wczoraj 7dpt i beta 96,40
Cieszę się i boję jednocześnie
Nie chciałabym stracić i tego dzieciątka
Miałaś jakieś objawy ?
Wiem że z tymi objawami to różnie bywa ale tak bardzo bym chciała dostać jakiś znak że tym razem się udało, boję się kolejnej porażki
Rozumiemwiele przeszłaś. Strach to już chyba zawsze nam będzie towarzyszył zwłaszcza na tym etapie. Ale trzeba mieć nadzieję że będzie wszystko wporzadku. Wkoncu doktor Bartosz czyni cuda jutro powtarzasz betę ?
No porządnie parkuje trzeba mu przyznać trzymam mocno kciukiNo ja się śmieję do doktorka że jak on zaparkuje to nie ma bata musi się udać
Tak , tak jutro powtórka . Potem w piątek i koniec więcej się kłóć nie zamierzam