Hej, nie korzaje takiego filmu ale sama biorę accofil i po prostu dana dawkę przelewam do osobnej strzykawki i z niej robię zastrzyk
Dziękuję, odezwę się na priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, nie korzaje takiego filmu ale sama biorę accofil i po prostu dana dawkę przelewam do osobnej strzykawki i z niej robię zastrzyk
I jak??Już kiepsko się zaczęło korki i spóźnię się na wizytę
Dzisiaj 9+4
Krótka historia; pierwsza wizyta i zarodek z sercem, dwa dni później rano krwawienie ze skrzepami, pojechałam na izbę przyjęć, leciało, już wiedziałam że koniec. Po 3 godzinach zrobili usg, trzech lekarzy przy badaniu i nic nie zauważyli, nie ma krwiaka, nie wiadomo skąd krwawienie , zarodek jest, urósł, wszystko dobrze. Kontrola po krwawieniu. A krwawienie gorsze niż podczas miesiączki.
Poszłam za dwa dni bo tylko wtedy lekarz miał termin i to samo mimo że ciągle plamie; nie ma krwiaka, tak się zdarza, odpoczywać.
No i wizyta w środę w tym tygodniu; zarodek rośnie, serce pięknie bije, obok krwiak ale mniejszy od zarodka więc na plus. Odpoczywać.
Plamie dalej, mam nadzieję że się wchłonie.
Tym razem dostałam accofil od transferu i na izbie przyjęć heparynę
W macicy jest jeden pecherzyk odpowiadający becie czekamy jeszcze tydzieńI jak??
I znowu czekanie a lekarz co mówi ? Jakieś podejrzenia ? ,W macicy jest jeden pecherzyk odpowiadający becie czekamy jeszcze tydzień
Czas ucieknie a tyle czekałam tydzień jeszcze poczekam przecież.I znowu czekanie a lekarz co mówi ? Jakieś podejrzenia ? ,
Co to znaczy że coś się pojawi poza macica?Czas ucieknie a tyle czekałam tydzień jeszcze poczekam przecież.
Coś musi się pojawić przecież
Albo urosnie pecherzyk albo poza macicą coś się pojawi
Bo jak ten pecherzyk się nie rozwinie to gdzieś musi być ciąża. Przecież beta 3000 z nikąd się nie wzięła. To akurat ja sobie tak tumacze.Co to znaczy że coś się pojawi poza macica?
No ale przecież sam pęcherzyk to też ciąża. Przy becie 3000 nie ma mowy o zarodku. Zarodek się pojawia przy becie 10.000Bo jak ten pecherzyk się nie rozwinie to gdzieś musi być ciąża. Przecież beta 3000 z nikąd się nie wzięła. To akurat ja sobie tak tumacze.
Zobaczymy za tydzieńNo ale przecież sam pęcherzyk to też ciąża. Przy becie 3000 nie ma mowy o zarodku. Zarodek się pojawia przy becie 10.000
Może to być puste jajo