Coffe18
Fanka BB :)
Awwww jak miłotrzymam kciuki za rodzeństwo
Jeny my to za siebie kciuki trzymamy niezmienne od 2021
Opowiadaj co u was ? Wracacie do gry ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Awwww jak miłotrzymam kciuki za rodzeństwo
Hej, jeśli chcesz mogę poratować Estrofemem i Cyclogestu mam chyba 2 opakowania. Duphaston wyjadłam co do tabletkiOooooooo, następna w krzakach siedzi
No to trzymam kciuki i czekam na wieści. A ile masz jeszcze dzieciaczków ? Bo chyba jeszcze jakieś masz na zimowisku ?
Dobra, dobra ponawiam. Szukam duphastonu. Ratujcie
Dziękuje ale od estrofemu trzymam się z daleka . Nie będę już podchodzić na sztucznym za żadne skarby. No i wolałabym coś doustnego. Za dużo razy używałam luteiny dopochwowej.. infekcje i te sprawy . Tak czy inaczej dziękujeHej, jeśli chcesz mogę poratować Estrofemem i Cyclogestu mam chyba 2 opakowania. Duphaston wyjadłam co do tabletki
Ale super, imię juz wybrane?Młody grzeczny idzie do wszystkich. Oczywiście odrazu odpokuje bo nic nie trwa wiecznie i gorsze dni też są. Ma swoje zdanie i swoje ścieżki ale ogólnie nie ma na co narzekać.
Teraz będziemy mieli gwiazdeczkę.
Ciężko będzie bo on mały jeszcze to we wszystkim potrzebuje pomocy, a wiadomo taki maluszek to ciągle na cycu wisi, ale stara jestem nie mam na co czekać. I poszłam za ciosem. Trochę się przemęczę i mam nadzieję, że zamknę temat ivf raz na zawsze. Chociaż często myślałam że nigdy nie będziemy mieli dzieci ( 4 stymulacji I 8 transferów) to teraz czekam na drugie
Myślimy, ale pomysłu nie ma. Ciężko wybraćAle super, imię juz wybrane?
Ivf daje Jednak nadzieję... Ja mam 35 lat, maz 41. Tez postawiliśmy wszystko na Jedna karte, że albo teraz albo wcale. Nie ma na co czekać, młodsi nie będziemy
Przemęczymy się tak jak Wy i potem będzie miał kto podać szklankę wody na starość
Za ile będzie wynik biopsji ?Wczorajsza histeroskopia przebiegła dobrze, wszystko jest w porządku, wycięto mi popiła z szyjki i pobrano wycinek do biopsji endometrium
Do 2 tygodniZa ile będzie wynik biopsji ?