Kciuki Pati@marzycielko wpisz mnie proszę do kalendarza
1.10.2024 punkcja
reklama
właśnie od tamtego czwartku tak się zadziało wcześniej to ta Cyganka z uśmiechem leciała no ale dziś już lepiej Pani ja utulila i już się nie szarpałaPrzestał ciągnąć ten brzuch całe szczęście cały dzień mnie tak ciągnął To od zawsze taki problem miałaś z tym żłobkiem ile malutka ma ? Panie wgl nie pomagają aby wziąć malutką
Warto wtedy wziąść od razu wycinek do badania.Ja nie mam problemu z jajeczkami, u nas większe problemy są z nasieniem.
Zastanawiam się teraz na histeroskopia może tam wyjdzie jakiś problem który przeszkadza w zagnieżdżeniu, to był nasz 3 transfer gdzie beta nawet nie ruszyła.
Całe szczęście ,że dzisiaj na spokojnie ją zaprowadziłaś u mnie jutro wizyta mam stresa już bym chciała tam być i zobaczyć maluchawłaśnie od tamtego czwartku tak się zadziało wcześniej to ta Cyganka z uśmiechem leciała no ale dziś już lepiej Pani ja utulila i już się nie szarpała
Cytrynka122
Fanka BB :)
Dam znać wizyta dopiero o 17
Juz jestem po. Pobrali 8 komórek.Kciuki Pati
Cytrynka122
Jestem już po wizycie. Moja dziewczynka rośnie ma 650 g
Jedynie co to muszę podnieść żelazo, żeby lekarz nie musiał mi przepisywać. Czy któraś z was miała z tym problem? Ja się muszę wczytać co wprowadzić do diety bogatego w zelazo.
Jedynie co to muszę podnieść żelazo, żeby lekarz nie musiał mi przepisywać. Czy któraś z was miała z tym problem? Ja się muszę wczytać co wprowadzić do diety bogatego w zelazo.
marzycielko
Zakwas z buraka jest dobry ale nie wiem czy można go pić w ciążyJestem już po wizycie. Moja dziewczynka rośnie ma 650 g
ja dopiero za tydzień we wtorek fajnie maszCałe szczęście ,że dzisiaj na spokojnie ją zaprowadziłaś u mnie jutro wizyta mam stresa już bym chciała tam być i zobaczyć malucha
reklama
No i super to teraz jak to mówią dziewczyny za seks na szkiełkuJuz jestem po. Pobrali 8 komórek.
Podziel się: