Trzymam kciuki za kolejny transfer. Kiedyś się uda, trzeba wierzyćMam jeszcze 5. Klasy 5.1.1
Wiara dodaje skrzydeł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za kolejny transfer. Kiedyś się uda, trzeba wierzyćMam jeszcze 5. Klasy 5.1.1
Moze jakieś naczynie uszkodzilas. Jak to się potoczyło? Byłaś u lekarza?Hej dziewczyny, biorę cały czas heparynę, na razie jeszcze w brzuch i dziś po zastrzyku w miejscu wkłucia od początku leci mi krew. Teraz już 4 godziny po zastrzyku a nadal mi leci i nie chce przestać. Czy można to jakoś zatrzymać nigdy aż tak nie miałam
Hej dziewczyny, biorę cały czas heparynę, na razie jeszcze w brzuch i dziś po zastrzyku w miejscu wkłucia od początku leci mi krew. Teraz już 4 godziny po zastrzyku a nadal mi leci i nie chce przestać. Czy można to jakoś zatrzymać nigdy aż tak nie miałam
Pisałam z położną, kazała mi docisnąć i zakleić i zostawić do wieczora.Moze jakieś naczynie uszkodzilas. Jak to się potoczyło? Byłaś u lekarza?
@Cofee18
@Ruda08
@Marta3130
No super że u Was super
Wspaniały czas takie małe bąbelki moja już dziś dwa lata i 4 miesiące i do tego noga w gipsie bo ma złamaną zemskla jej się na ostatnim schodku
I lipa jutro kontrol mam nadzieję że ściągną jej ta skorupę
Bo ja już nie mam siły ona się denerwuje ja jej pomóc nie mogę a tu jeszcze takie temperatury w Szczecinie że mała bania dopiero teraz odpuścili w tym tygodniu.
P.S Transfer miałam dziś
powiem Ci że momentami to mam wrażenie że to ja sama podjęłam decyzję a on tylko podpisał dziękuję bardzo Ściskam Wasza TrojeczkęWow co za info !
szybciutko poszło ci urabianie starego hehe
Wspaniale !
Trzymam kciuki za kropeczka
No i szybkiego powrotu do zdrówka dla małej księżniczki
urodziłam w 38+3gratulacje <3
opowiedz cos wiecej