trzymam mocno kciuki żeby wszystko poszło dobrzeJa już po wizycie, endometrium rośnie w piątek kolejna wizyta i prawdopodobnie w poniedziałek rozmrażanie komórek i ich zapłodnienie a w sobotę transfer
reklama
@marzycielko a wiesz co u @Devin?
Devin
Fanka BB :)
U mnie się udał lipcowy transfer ale w 8tyg poronienie- nie było serduszka@marzycielko a wiesz co u @Devin?
w sobotę powinnam dostać miesiączkę i lecę na naturalnym
Devin
A co lekarz na to?Dziewczyny zrobiła dzisiaj betę w 11 dpt dla lekarza i wyszła 4,66 w 9 dot była 1,16. Jak myślicie powtarzać czy odpuścić ?
Natka0201
Zaciekawiona BB
Jeszcze nic bo wynik dopiero teraz dostałam. Jutro rano będę dzwonić do lekarza.A co lekarz na to?
Devin
Ja bym powtórzyła za dwa dni, różne rzeczy na tym forum widziałamJeszcze nic bo wynik dopiero teraz dostałam. Jutro rano będę dzwonić do lekarza.
Natka0201
Zaciekawiona BB
Ok, dam znać jutro co lekarz powiedział.Ja bym powtórzyła za dwa dni, różne rzeczy na tym forum widziałam
reklama
A jaka masz dawkę heparyny ? Może jest zbyt wysoka i stąd takie krwawienie ?Pisałam z położną, kazała mi docisnąć i zakleić i zostawić do wieczora.
Trochę szczypie ale postaram się nie ruszać tego. Zwariuje po prostu, jeszcze zaglądając strzeliłam gumką od spodni w brzuch, normalnie mam dziś jakiś mega pechowy dzień
Podziel się: