reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny, jaką metodą miałyście in vitro? Klasyczne IVF czy ICSI? Ja po 3 icsi, 3 transferach. Teraz we wrześniu podejdziemy w innej klinice i jest opcja IVF bo mój maz ma b.dobre nasienie. Chociaż dla mnie to krok w tył. Jak to u Was byly/bedzie? pozdrawiam serdecznie i powodzenia wszystkim<3
Klasyczne, właśnie z uwagi na bardzo dobre nasienie. Może nie zaszkodzi spróbować...? Z Twojej strony są jakieś problemy? Miałaś 3 pełne procedury i za każdym razem ile zarodków?

reklama
Co Wy byście zrobiły na moim miejscu? Posłuchać lekarki czy brać Estrofem w zmniejszonej dawce 2 * dziennie nadal cały czas do tej wizyty?
Inne leki biorę bez zmian a Estrofemu mam zapas i spokojnie do wizyty mi wystarczy.
Co mam robić?

Co Wy byście zrobiły na moim miejscu? Posłuchać lekarki czy brać Estrofem w zmniejszonej dawce 2 * dziennie nadal cały czas do tej wizyty?
Inne leki biorę bez zmian a Estrofemu mam zapas i spokojnie do wizyty mi wystarczy.
Co mam robić?
A nie masz szansy skontaktować się z tą lekarką, powiedzieć o swoich wątpliwościach i jeszcze raz wyraźnie zapytać, co zrobić?

Co mam robić?
Ja na sztucznym brałam do około 12 tc. Ale widać po forum, że co lekarz to inne zalecenia ..

Miałam mieć transfer ale odwołali, bo komórki słabo rosną. W 3 dobie mamy 3 - 6b, 6B i 6 C, jeśli dotrwają do 5 doby to będą mrozić. Trochę mnie to podłamało ale pojechaliśmy do Katowic i udało nam się zrobić pakiet badań genetycznych, więc może chociaż dowiemy się czegoś nowego

Miałam mieć transfer ale odwołali, bo komórki słabo rosną. W 3 dobie mamy 3 - 6b, 6B i 6 C, jeśli dotrwają do 5 doby to będą mrozić. Trochę mnie to podłamało ale pojechaliśmy do Katowic i udało nam się zrobić pakiet badań genetycznych, więc może chociaż dowiemy się czegoś nowego
Rozumiem, przykro mi... czyli czekamy do soboty na wieści.

reklama
Do góry