Madame JS
Fanka BB :)
Skoro wychodzi test, to beta też ;-)Dziewczyny czy w 5 dniu po transferze 5 dniowej blastki może wyjść beta ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro wychodzi test, to beta też ;-)Dziewczyny czy w 5 dniu po transferze 5 dniowej blastki może wyjść beta ?
Nie wiem co oznacza że ciąża jest młodsza dlatego zapytałam chodziło mi o to czy mogło dojść do zaplodnienia naturalnegoJeśli to IVF ICSI to raczej trudno mówić o późniejszym zapłodnieniu ;-) I jeśli transferowany jest zarodek na konkretnym stadium. Ewentualnie zagnieżdżenie może być późniejsze... ale raczej też nie o 6 dni.
Młodsza ciąża zazwyczaj oznacza, że termin wyliczany z OM nie do końca się potwierdza... w przypadku ciąży naturalnej rzeczywiście można przypuszczać, że przesunęła się owulacja. Ale w przypadku in vitro raczej trudno o tym mówić, skoro wszystko jest kontrolowane co do dnia i godziny ;-) Więc wtedy raczej chodzi o to, co pokazuje USG i jak wylicza wiek ciąży na podstawie pomiarów - i jak to się ma do wieku wyliczanego na podstawie daty transferu.Nie wiem co oznacza że ciąża jest młodsza dlatego zapytałam chodziło mi o to czy mogło dojść do zaplodnienia naturalnego
U mnie tylko sztuczne.Czyli są różne przypadki
ciąża wydaje się młodsza oznacza że do zaplodnienia mogło dojść później?
A miałaś na naturalnym czy sztucznym?
Hej dziewczyny u mnie źle.
7 tydzień i 2 dzień, duży zarodek bez akcji serca, jestem właśnie w szpitalu po łyżeczkowaniu
Dzięki, jestem w domu, za 4 tyg do odbioru wynik histopatologiczny zarodka.Trzymaj się,przytulam
Możesz sobie wynik podglądać na pacjent.gov - nie musisz odbierać ze szpitala.Dzięki, jestem w domu, za 4 tyg do odbioru wynik histopatologiczny zarodka.