Trzymam kciukiKalkulator „ w normie”
USG mam w sobotę.
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiKalkulator „ w normie”
USG mam w sobotę.
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było…
W ubiegłym roku urodziłam córeczkę (2 podejście invitro) we tym roku w maju wróciłam po rodzeństwo. Beta piękna, test ciążowy 2 grube krechy, mdłości… niestety, dziś na wizycie serduszkowej okazało się, że nie ma serduszka, puste jajo. Mam odstawić leki i czekać na naturalne poronienie, jeżeli do pon nic się nie wydarzy szpital. Czy jest ktoś po naturalnym poronieniu pustego jaja? Czy tylko szpital i łyżeczkowanie ? :/
Jak długo udało Wam się chodzić jeszcze od czasu takiego rozwarcia?Po wizycie
Dziewczynka 2.900 rozwarcie na 0.5 cm więc możemy się już nie spotkać z panem doktorem
Wizyta 2 lipca z Ktg ale czy się uda? W kościach czuje że nie , więc walizka czeka
7 lat walki , mnóstwo leków zastrzyków a nie długo wezmę w ręce i przytulę , oby było wszystko wporzadkutrzymam za każdą z was kciuki
@marzycielko wpisz mnie proszę na 2 lipca na wizytę z Ktg![]()
Ja byłam umuwiona na cc poszłam i okazało się że mam rozwarcie 2 cmJak długo udało Wam się chodzić jeszcze od czasu takiego rozwarcia?
Ja miałam dwa razy.Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było…
W ubiegłym roku urodziłam córeczkę (2 podejście invitro) we tym roku w maju wróciłam po rodzeństwo. Beta piękna, test ciążowy 2 grube krechy, mdłości… niestety, dziś na wizycie serduszkowej okazało się, że nie ma serduszka, puste jajo. Mam odstawić leki i czekać na naturalne poronienie, jeżeli do pon nic się nie wydarzy szpital. Czy jest ktoś po naturalnym poronieniu pustego jaja? Czy tylko szpital i łyżeczkowanie ? :/
Po wizycie
Dziewczynka 2.900 rozwarcie na 0.5 cm więc możemy się już nie spotkać z panem doktorem
Wizyta 2 lipca z Ktg ale czy się uda? W kościach czuje że nie , więc walizka czeka
7 lat walki , mnóstwo leków zastrzyków a nie długo wezmę w ręce i przytulę , oby było wszystko wporzadkutrzymam za każdą z was kciuki
@marzycielko wpisz mnie proszę na 2 lipca na wizytę z Ktg![]()
Ja miesiąc przed terminem miałam już rozwarcie na 1cm, ale nic się nie działo, choć od 37tyg już chciałam i robiliśmy cuda żeby akcje się sama rozpoczęła. Położyłam się do szpitala w 39Tc ze względu na cukrzycę ciążową, z 4cm rozwarciaJak długo udało Wam się chodzić jeszcze od czasu takiego rozwarcia?