S
starająca się o dziecko
Gość
I wrazie do kupię kolejny dla sprawdzeniaNo jest taka bladziutka druga różowa kreska zapytam się w aptece
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wrazie do kupię kolejny dla sprawdzeniaNo jest taka bladziutka druga różowa kreska zapytam się w aptece
Ja 2 razy poroniłam i teraz ciągle mam myśli i sny, że to się powtórzy. Po kilka razy dziennie latam do łazienki sprawdzić czy nie krwawię. Nam przy takich staraniach jest trudniej psychicznie niż kobietom "wiatropylnym" Jakoś damy radę
Tylko drugi wyszedł negatywny bo robiłam płytkowy a ten był strumieniowy i po papierosach kapcia mam w gębie i od rana mi niedobrze i często do toalety latamBladziutka ale widać bez przygladania się. Gratulacje
I brzuch mnie pobolewa cały na doleTylko drugi wyszedł negatywny bo robiłam płytkowy a ten był strumieniowy i po papierosach kapcia mam w gębie i od rana mi niedobrze i często do toalety latam
Ja robiłam tylko strumieniowe (ten sam co zdjęcie dałaś) i nigdy mnie nie zawiodły. Spróbuj może jutro lub pojutrze to kreska będzie bardziej widoczna.Tylko drugi wyszedł negatywny bo robiłam płytkowy a ten był strumieniowy i po papierosach kapcia mam w gębie i od rana mi niedobrze i często do toalety latam
OkJa robiłam tylko strumieniowe (ten sam co zdjęcie dałaś) i nigdy mnie nie zawiodły. Spróbuj może jutro lub pojutrze to kreska będzie bardziej widoczna.
Tylko mi niedobrze i jakbym miała kapcia w gębie
Jak dla mnie to nie jest odpowiedzialne starać się o dziecko, mieć podejrzenie ciąży, palić i jeszcze pisać o tym publicznie.Tylko drugi wyszedł negatywny bo robiłam płytkowy a ten był strumieniowy i po papierosach kapcia mam w gębie i od rana mi niedobrze i często do toalety latam